Prudce jsem se zvedla a zabolelo mě břicho. Je to ok?
Ahoj, prosím Vás o radu, či kdo máte podobnou zkušenost. Jsem na konci čtvrtého měsíce těhu a včera jsem klečela na "bobku" a pak jsem se prudce zvedla a šíleně mne zabolelo břicho (jakoby velká křeč svalu, tak možná na 5 - deset vteřin). Pak bylo vše o.k., břicho nebolí. Přemýšlím, zda nezajít raději zítra ke gynekologovi. Díky.

•
30. led 2010MPavlínko, nemusíš mít strach...tohle se mi stávalo téměř během celého těhu 😉 Doktor mi na to vždycky jen řekl, že je to normální, že se vše zvětšuje a natahuje a při prudším pohybu se to stává často. Důležité je, že Tě ta bolest přejde...na to mě taky upozorňoval. Takže se zbytečně nestresuj a při další kontrole se na to klidně zeptej 😉 Přeji Ti klidné těhulení a ať miminko krásně roste x-)
0
pavli to já měla taky několikrát až jsem kolikrát bolestí zaječela většinou to bylo stejný jak u tebe, blbě a prudce jsem se pohnula nebo jsem zvedla něco těžkýho. neboj nic se nestalo, prostě je ta děloha napnutá tak to občas zabolí,vždycky si po tom radši lehni na chvilku a uvidíš vše bude v pořádku.
ahojky holky, u malý jse toto měla taky celé těhu, ale zas to pak přešlo a bylo stalo se mi to aji kdyz sem lezela na boku arychle sme se zvedla tak to zaboello auau, a ted se mi to stava taky 😃 😃
Začni psát odpověď...

Odešli