Spontánní potrat? Menstruace s kusy tkáně

lenka0089
31. bře 2015

Dobrý den dámy,

prosím o Vaše zkušenosti.

Zpozdila se mi menstruace a tak jsme s přítelem udělali test, který vyšel pozitivní ( neděle ), druhý den ráno( pondělí ) to samé, hned jsem šla ke gynekologovi, který mi udělal ultrazvuk, ale nic na něm neviděl, po odběrech krve mi druhý den přišel výsledek, že jsem těhotná. Problém je ten, že z neděle na pondělí v noci mi bylo strašně zle, neuvěřitelná bolest hlavy a teplota, vzala jsem si prášek a usnula jsem. U gynekologa jsem špinila, ale nepřikládal k tomu větší důraz, jenže večer jsem dostala menstruaci a v ní byly jakoby kusy tkáně, jeden kus měl snad 4-5cm a vypadalo to dost děsivě. Myslíte, že by mohlo jít o potrat ? Děkuji. Každou radu ocením.

shine2015
31. bře 2015

@lenka0089 podle me ano....brzky. drž se, neboj, je to brzy, klidne se mužete snažit dál a častokrát se stane, že otehotní žena do 2 až 3mesíce, a vše je vpořádku....pokud teda mimi chcete....
tohle má/mělo spousta žen....nezapomen jít na kontrolu...

eldrag
31. bře 2015

ano, já takhle prodělala asi dva ... pokud MS probehne bez dalších komplikací tak bych to neřešila. Neco bylo špatně a tělo to vyřešilo tímhle způsobem. Určitě to ale dr. zavolej on ti řekne co a jak dál.

lenka0089
autor
31. bře 2015

Miminko jsme chtěli ☹ Jen mě zaskočilo, že když jsem si dnes volala na výsledky testů a bylo mi těhotenství potvrzeno, řekla jsem, že krvácím a sestra mi řekla, až přijdu za týdne na kontrolu, tak jsem doufala, že je to normální.

shine2015
31. bře 2015

@lenka0089 krvácení v tehotenství normální není....za týden zkonrolují, zda je vše vpořádku, zda ses vyčistila, což podle me zvládneš bez revize, když je to takhle brzy......stává se to bohužel.....

eldrag
31. bře 2015

@lenka0089 lehké špinění a pobolívání bývá spojeno s uhnizdováním, ale pokud más sytě červenou MS krev s kouskama tkáně tak je to bohužel "adio embryo" nevěš hlavu. Ber to tak, že to jde... a příště už se udrží.

lenka0089
autor
31. bře 2015

děkuji, ale stejně budu doufat, že za týden mi řekne, že je vše v pořádku

pavlisak
31. bře 2015

@lenka0089 Jak Ti skončí MS, tak si zkus udělat ještě test.. A uvidíš na čem jsi..

evulina77
31. bře 2015

@lenka0089 no ještě to mohl být hematom, moje švagrová je teď těhotná, ale myslela, že o mimčo přišla, protože kolem 6 týdne začala najednou hodně krvácet a měla i bolesti. K doktorovi šla pro jistotu, že odešlo všechno a jaké překvapení, mimčo bylo v pořádku a bilo mu pěkně srdíčko. Tak třeba to bude takhle. Ale je pravda je krvácela zhruba 4 hodiny a pak už jen špinila...
Pokud se jednalo o potrat, tak se říká, že to je jako pohnojené a další měsíc můžeš bez problémů otěhotnět...

lenka0089
autor
1. dub 2015

Dnes už krvácím třetí den jako při běžné menstruaci s výjimkou, že tentokrát nemám takové křeče jak to mívám jindy.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru