Svědění a výrůstky na děložním čípku v 13tt

mladamamina98
18. čer 2017

Omlouvám se za intimní dotaz
Ahoj potrebovala bych radu sem v 13 tt a od úterý me trápí svědění tam dole , ne zlepšuje se to je to snad stále horsi . A když už sem se tak skrabala tak sem narazila na čípek na kterém jsou takové malé vyrustky a a kolem toho jestli to mužů nazvat tak debilne otvoru když se projela prstem tak sem cítila ze je to jakoby i uvnitř (vím ze se tam vůbec sahat nemá,ale nedalo mi to ) tak prosím komentáře typu ze sem blba si nechte 🙂 K mému dotazu . Co by to mohlo byt ? Muže to ohrozit miminko? A setkali jste se stim některá ?
Dekuji za radu 🙂

kacireksro
18. čer 2017

a nejsou to spise takove nabehnute zily? ja to mela,jsou to Varixy.ale to me teda nesvedilo,jen to ta proste bylo.po porodu to asi za 14 dni samo zmizelo.

mladamamina98
autor
18. čer 2017

@kacireksro je to jako pupinky

arnostek
19. čer 2017

Mě by zajímalo, jak si tam dosáhneš 😀? Když vemu jakou sílu musí vyvinout doktorka, aby teď před porodem zjistila jeho stav, tak sama bych to fakt nezvládla.A navíc je to fakt nepříjemný.

arnostek
19. čer 2017

Abych nebyla offtopic, mohou to být např. zbytky panenské blány, které se pak různě modifikují ve spojitosti s pohlavním životem. Neboj, žádná žena nemá pohlavní ústrojí zcela hladké, bez různách hrbolků a záhybů,

ivet1987
19. čer 2017

@arnostek ja si na čípek dosáhnu bez problémů , jsem malá 😀

@mladamamina98 jako fakt až v čípku dírku,vstup do děložního hrdla? Tu mají spíš ženu po porodu, ale malá jamka ok a vidím to u tebe na klasické kvasinky. A výrůstky jsou normální, to ti každý rok kontrolovala gynekolozka ne? Takže kdyby byl problém tak to bude řešit.

mladamamina98
autor
19. čer 2017

@ivet1987 no na gyndu chodím teprve půl roku a dr mi ještě čípek nekontroloval říkal ze sem ockovana tak ze to nebudeme ještě hrozit ze az za rok což vychází někdy na únor dalšího roku

ma_jo
19. čer 2017

@mladamamina98 to bude asi spis posevni vchod nez delozni cipek, ne?

mladamamina98
autor
19. čer 2017

@ma_jo tak myslím ze poznám čípek dosáhnou si na něho poměrně snadno jeden ze mam velký ruce ale i sem malá :D

ivet1987
19. čer 2017

@mladamamina98 tak ale myslím že při vstupní prohlídce určitě zkontrolovala, nebála bych se. Pro mimčo nic nehrozí a jinak skoč do lékárny pro mastičku a čípky, tam ti poradí. Ja měla kvasinky poprvé až teď ve 30 ale vzhledem k těhotenství jsem šla k doktorce protože jsem nevěděla co můžu koupit co ne a skoro mě seřvala že s takovou prkotinou chodím že mam jit do lékárny 😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru