Zkyslý vývar v 18. týdnu těhotenství, je to nebezpečné?

Ahoj holky, jsem v 18. týdnu těhotenstí, včera jsem uvařila kuřecí vývar, večer byl ještě teplý, nechala jsem jej proto do rána venku, pak šel do lednice. Při obědě jsme snědla asi polovinu talířku a pak se mi zdál trochu zkyslý (měla jsem předtím sladké, tak jsem tu chuť necítila) 😞 Myslíte, že to může být nějakým způsobem nebezpečné? O sebe strach nemám, ale o miminko samozřejmě ano.
frantiska85
17. dub 2014
Klid, nanejvýš se po.... 😉
fortunateautor
17. dub 2014
Tak to jsem v klidu 😃 Pro jistotu dnes nebudu opouštět teplo domova 🙂
zamilovanadonej
17. dub 2014
Večerní vývar nemohl dnes zkysnout.
mafeska
17. dub 2014
myslim si že to bylo tvýma chutěma 🙂 není možné aby zkysl. 😉

Začni psát odpověď...

Odešli