Clomhexal. Bude úspěšný? Má vedlejší účinky?
Ahoj všem. Nové téma jsem založila pro ty které jsou na tom stejně já. Snaží se otěhotnět a nedaří se.
Bude léčba clomhexalem úspěšná? Máte nějaké vedlejší účinky?? Třeba návaly? Bolest v břiše?
Bude léčba clomhexalem úspěšná? Máte nějaké vedlejší účinky?? Třeba návaly? Bolest v břiše?
Ahoj holky tak já mám graf pořád docela pěkný, ale včera byl test negativní, bolí mě prsa, což jsem předtím nezažila. Třeba bylo moc brzy
http://www.fertilityfriend.com/home/1f4e70
http://www.fertilityfriend.com/home/1f4e70
Na test 23 DC je opravdu brzo. Jak máš v průměru dlouhý cyklus?
Testovala bych až po vynechází tzn. nejdříve 29DC.
Prsa-mne bolí při každém cyklu, záleží na skladbě hormonů a při clomhexalu to je v těle všechno jinak. Lav držím Ti palečky ale neupínej se na to tolik!!!
Já jsem 17DC a ve středu jdu ke gyndr. tak jsem na to zvědavá s čím přijdu🙂))
Testovala bych až po vynechází tzn. nejdříve 29DC.
Prsa-mne bolí při každém cyklu, záleží na skladbě hormonů a při clomhexalu to je v těle všechno jinak. Lav držím Ti palečky ale neupínej se na to tolik!!!
Já jsem 17DC a ve středu jdu ke gyndr. tak jsem na to zvědavá s čím přijdu🙂))
bbrita: tak to Te uprimne lituju. Vzdycky je lepsi schoulit se nekde do klubicka a byt sama nez predstirat jak je Ti dobre. Docela to prozivam s Tebou. 🙂 Zacinam se cim dal vic bat. Ale mrcha furt nic. Pichl mi konskou davku provokacky, do teto nedele jsem to mela dostat a nic. Mozna ten Clomik ani nezacnu brat. Je mi taky tak mizerne, ze kdybych nemela za sebou tri testy, vsadila bych na to, ze uz tehu jsem. Normalne nevim co je to bolest podbriska, hlava nebo prsa a na prsa si ted nemuzu ani sahnout jak me bolej. Ach jo.
papetbil
mě taky doky předepsala Clomík bez kontroly na UTZ v době ovu. Měla jsem si měřit jen BT. Ale po dobrání 2 dávěk mě stejně chtěla vidět, jestli mi Clomík nevyprovokoval tvorbu cyst - což je jeden ze zmíněných možných negativních účinků v letáku. Tak bych se být tebou, když nic jiného, objednala k dr na UTZ po cyklu, kdy si Clomík dobrala
mě taky doky předepsala Clomík bez kontroly na UTZ v době ovu. Měla jsem si měřit jen BT. Ale po dobrání 2 dávěk mě stejně chtěla vidět, jestli mi Clomík nevyprovokoval tvorbu cyst - což je jeden ze zmíněných možných negativních účinků v letáku. Tak bych se být tebou, když nic jiného, objednala k dr na UTZ po cyklu, kdy si Clomík dobrala
leni jestli je druhá slaboučká, tak zítra bude silnější... Měla jsem to taky tak, pak dva dny za sebou silnější a pak zas nic...
volala jsem Dr.kvůli těm bolestem a prý to je divný, nemělo by to po tom Clomíku bejt. Tak nevim. Když mi nebude líp, tak mám prej přijet.Achjo. Nemůžu mít nic normálně. Jen doufám, že to tení zas nějakej zánět... :-S
volala jsem Dr.kvůli těm bolestem a prý to je divný, nemělo by to po tom Clomíku bejt. Tak nevim. Když mi nebude líp, tak mám prej přijet.Achjo. Nemůžu mít nic normálně. Jen doufám, že to tení zas nějakej zánět... :-S
Míšo tento měsíc jsem už zkoušela ale nic koukni na můj graf http://www.fertilityfriend.com/home/1bb70f
Začni psát odpověď...

Odešli
bbrita: Vykouzlilo mi to usmev na tvari. Verim, ze je Ti asi blbe (uz se taky moc tesim), ale veta uz se chystaji je sladka. 🙂 To je presne to, co potrebujeme. Drzim nam vsem palecky, myslim, ze si to zaslouzime!!!
Pa zitra!