Druhý potrat. Do třetice se musí podařit III.

Tak holky, je na case zalozit pokracovani naseho tematu. Tedka zakladam ja, snad to prinese stesti. 🙂
sarlotta
27. dub 2010
kopíruju... .doporučuju zkusit n aprdíky probiotické kapky BioGaia..v lékárně stojí dardu 650,-Kč, ale na netu je mají za polovic...Bětce jsem dala troje..v 6ti týdnech bylo totálně po prdících (začala jsem je dávat od 14ti dnů). Nic jiného nám nepomáhalo. Efekt nebyl znát hned..má se čekat nejmíň 14 dní, ale já věřím, že jí to trochu pomohlo.
Jinak nejvíc pomáhalo cvičneí..nožky jako žabka k bříšku a zároveň i zmáčknout bříško...Přejde to samo. Nejpozději do 3. měsíce
sarlotta
27. dub 2010
Včera jsem něco fotila doma, tak mrkněte🙂
ellysa
27. dub 2010
ahoj
bam všeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetko najlepšieeeeeeeeeeeeeeee 😃
mabe, no veru, skús tie probiotiká a ako hovoria baby, ono to prejde, len musíš byť trpezlivá aj keď je to ťažké :-|
sarlott krásne fotky a gratulujem ku kontrole 😎
svokrovci, no to je aj moja obľúbená téma, moja svokruša mi dala cez víkend pre malinkú, čo nakúpila, samozrejme všetko z číňaku a lidla, ako nie som rozmaznaná ale... :-x
inak mi dnes je total na figu, asi mi klesol tlak a úplne ma v BA klepalo, studený poto na čele, kolená sa mi podlamovali, tak idem ležať a oddychovať
nefertitka
27. dub 2010
ahojte,bam gratulujeme k prvemu rociku,a nech vam dalej rastie do krasy a vela zdravicka prajeme a posielame pusinu...aj Nikolka samozrejme...dobre oslavte 😉 bude mat aj torticku? 😉
ja som nikolke spravila taku jogurtikovo piskotkovu a tato jej ju celu zjedol ]-( 😃
a chodi uz uplne sama?
elly, tak naznacte,ze pre malu chcete kvalitne veci 😉 od cinanov by som teda asi malej neobliekla nic,nanajvys tak mozno ciapocku a ceny sa aj tak rovnaju si myslim napr.takemu tescu, a tam to je podla mna kvalitne
nam zas svokra priniesla ked mala Nikolka tak 2 mesiace tricko ze od 1a pol roka do dvoch 😃 ...este teraz jej je velke,ako dobre,ze kupi dopredu,ale nie az tak 😃
sarlotta,super,ze je vsetko ako ma byt,este chvilu a drobec je tu🙂
mili a vy ako?
mabe,ako pise sarlotta,po tych 3 mesiacoch by to malo prestat,nam to prestalo uplne asi tak na konci 4.mesiaca...ako nam vravela vzdy lekarka,je to dnes casty jav a treba to len pretrpiet...ved aj bam a mili s tym mali problemy...
ellysa
27. dub 2010
ahoj nef no asi tak, ja tiež neuznávam tie veci od čínanov, navyše keď sa dajú kúpiť omnoho lepšie veci aj krajšie za tie isté peniaze, fakt by som radšej chcela aby sa spýtali, čo potrbujem a nie mi kupovali blbosti , lenže ja som pokakaná im to povedať a muž to nepovie, on dostal na tie zabudnuté meniny od nich ponožky a trenky z číňaku, ma skoro treslo, úspešne som mu ich totiž konečne dovyhadzovala, jemu sa potia nohy a tá umelina je hrozná a tiež máme pyžamko veľkosť 86/92 😃 ,

a vy ako? už balíte?
nefertitka
27. dub 2010
ano balime,nevieme co skor a najlepsie,ze nemame peniaze na nic 😃 ani len na stol do kuchyne 😃 len velke dlhy,no co uz...snad sa z toho raz vylizeme...aj ked neviem pri tych vysokych splatkach,asi to bude lespie az ked pojdem do roboty.
no elly,nikolka ma az teraz velkost aku pises a to je dlhsia ako by mala byt 😃 no ved odlozte heh...
ved im to nehovor priamo,len nejak naznac v rozhovore,ze proste ako sa ti strasne pacia veci ake maju tam a tam..a inde uz asi nebudete ani kupovat...
takze si na meniny nakoniec spomenuli? 😉
ellysa
27. dub 2010
nef spomenuli po troch týždňoch aj to že svokre len kolegyňa pripomenula 🙂
jaj dlhy, poznáme, tiež nevieme ako sa nám peniažky strácajú a tiež stále hľadáme niečo väčšie, len väčšinou si to nemôžeme dovoliť 😞 . Neboj postupne pokúpite, a budete sa tešiť z každej maličkosti 😉
nefertitka
27. dub 2010
no pekne,ze si teda spomenuli...hm aj ked takto,sila
no ved hej nejak uz len bude...ani ma nenapadlo,ze mame az tolko veci,furt nieco balim a furt nist neni zbalene
mabeautor
27. dub 2010
sarlotko, dekuju, tak ty kapky bereme cca tyden. takze jeste mame vydrzet aha. 🙂

elly, jak jsem psala, uz je mame, takze jenom trpelivost. je pravda, ze stav se zlepsil - prdime nahlas, kakame dvakrat denne. 🙂

nefi, ja jsem netrpeliva, ale co naplat, budu to muset zmenit.
nefertitka
27. dub 2010
super mabe,ze sa to aspon trosku zlepsilo...
mabeautor
27. dub 2010
nefi, doufam, ze to chapu spravne jako zlepseni. tedka princezna lezi uz pul hodiny v postylce a ne ane usnout. porad se nimra a sem tam vyplyvne dudel a zacne kricet. tak ji ho dam zpatky a zase.
nefertitka
27. dub 2010
asi chce pozornost 😃
nefertitka
27. dub 2010
no ideme zas nieco previezt do noveho bytu,tak sa majte zatial
mabeautor
27. dub 2010
nefi, ahoj
mabeautor
27. dub 2010
ahoj holky, tak ja uz jsem vyspikana a mala jeste lezi, ale za chviku se bude hlasit urco o jidlo - jedla v 13h. co mam v planu? udelam si zapeceny brambory s kurecim masem a smetanovo-syrovou zalivkou. nikdy jsem to nedelala, tak jsem zvedava a mam basketbal v telce. 🙂
mabeautor
27. dub 2010
na co si stezuju, ze?! ]-( 😃
ellysa
27. dub 2010
mabuška, ty si taká šikovná, ja ťa stále potichu obdivujem, kiež by som to potom zvládla aspoň na 70 % ako ty 😉 , však niektoré baby hovoria, že sa tak podvečer prezliekajú z pyžama a nič nestihnú a ty si ešte stihneš aj zdriemnuť aj upratať aj navariť, jaaaaaaaaaaj nech vám to len pekne vydrží 😃 😃 😃 😃
ellysa
27. dub 2010
a inak neboli ste niekto minulý rok na tom expo dieťa a rodina v inchcebe? my plánujeme tento rok ísť a tešila som sa, že tam nakúpime, čo ešte nemáme, ale čítala som si dojmy z minulého roka na nete a že to bolo o ničom 😞
sarlotta
27. dub 2010
elly tak tam sem teda nebyla🙂
a jak se daří ? co malá jak je velká ? 😃 😎 za měsíc máš termín 😉 jéééé letí to krásně 😉
ellysa
27. dub 2010
sarlott ahoj, no nám sa darí v pohode, len už začínam trošku cítiť únavu, ale to je asi normálne. 😉
naša "malinká" mala pred dvoma týždňami odhadom už skoro 2400g, bude asi obrík, ale neviem, či sa tomu dá veriť, čo som si pozerala nejakú stránku, tak mala miery bruška a nožičky na spodnej hranici a trošku väčšiu hlávku a to ju tak zväčšilo 😉 , no je to hold celý tatko, jemu neviem kúpiť čiapku ani prilbu, čo má veľkú hlavu, ale tak snáď ju nejak vytlačím :-p
a vy ako? cítiš sa dobre?
sarlotta
27. dub 2010
jo elly byla jsem dnes na kontrole tak se mám fajn🙂 viděla jsem malou...sluníčko moje. Hrdlo drží dobře 😎 furt kolem sebe slyším problémy s tvrdnutím bříška a povolováním čípku.. tak jsem se trochu bála, pže mě tlačí dost kosti dole a nabrala jsem už 11kg :-p ale je to ok🙂
No u malého jsem držela fest.. ještě 2 dni před termínen jsem byla jen tak na 1 prst 😃 al ezase jsem rodila dlooooouho.
ellysa
27. dub 2010
sarlott tak super držkáte sa 🙂 😃 a braček sa už teší ? snáď vydržíte aspoň do toho 38tt a potom je to už jedno, nie? Zasa prenášať ako slon, to tiež nie je moc dobré ja :-N. A vy už koľko vážite?
som pribrala len 4 kg, ale tak zasa ja ich mám hodneeeeee aj normálne, nikto to nerieši, skôr ma chvália a myslím, že aj preto ešte toľko vládzem.
sarlotta
27. dub 2010
elly nevím přesně... ale rosteme přesně dle tabulek podle hlavičky🙂 tak to bude kolem 760g a 36cm 😉
bambi7
27. dub 2010
cafte babulky ako sa mate?
sarlot super len tak dalej 😉
a dakujeme za gratulacie.....
a nef oslava bude v sobotu aj torta bude 😉 ja este v sobotu doobeda makam a potom oslavujeme

a co ste robkali?
mabeautor
27. dub 2010
elly, posledni dny uz to neni tak v pohode. malou trapi vic ty prdici nebo si zacla vic vymrcovat. varim kdyz je manza doma z prace. uklizim taky tak.

tedka me dala zase zabrat. ty prdici jsou nejhorsi navecer. porad fnuka az to prejde do jecaku a hysteraku. proste jenom vzit do ruk a cekat az se unavi. ani dudlika nechce, vyplyvuje ho. :-| musime to vydrzet, masiruju brisko, nozicky cvicim a ty kapky, proste jenom trpelivost. tedka snad uz bude spat, usla v naruci a dala jsem ji do postylky. manza je na basketbale.

bambi, ahoj, co ja viz nahore. snad bude lip. ale zase v noci spi, tak nevim, na co si stezuju a neprokrici celej den.
mabeautor
27. dub 2010
holky, my mame takovy rodinny dilema. mame(teda u nasich) fenku kokra 17 let v srpnu. uz tri roky ma nadory na plicich a kasle, jakmile si je nejak blbe prilehne. posledni pul roku uz je to s ni horsi, ma trosku demenci - chodi po byte kolecka bezhlave a sem tam vrazi do dveri a tak. uz doma kadi i cura. nasi s ni jdou ven a ona treba nic a dojde domu a vycura se. proste uz to nejak nedava. jinak ji jeste boli zadni nohy asi sem tam kulha. jinak zere normalne, dava pac, vrti ocasem.jasnacka, ze je to proste uz stara dama, takze nemuze byt cipera. mamka tedka premysli, jestli uz netrpi. sem tam se ji nechce ani vstavat a ven, proste podle pocasi. mamka proste premysli nad injekci ja s tim nesouhlasim. uz to nase taky obtezuje, to chapu, ale zase pro pohodlnost ji nechat uspat? ja tam zase nebydlim, takze to pro me neni zatez a nevidim ji kazdy den, jak na tom je. ja kdyz dojdu, tak me vita a pak si lehne a spi. v patek asi pujdu s mamkou k veterinari, at nam rekne, jak na tom je, mel by to poznat. ale co pak dal? prece ji nedame injekci? je to tezky, zase ji nechat jenom tak dozivat, kdyz se treba trapi...ach jo. je to moje holcicka, ale ja uz na ni nemam tedka vubec cas. a mamka rika, tak si ji vem a zkus to. ale jak to mam udelat, kdyz mam anicku, proste to nejde. :-S diky za vyplkani
ellysa
28. dub 2010
dobré ránko, ja už nejak nezaberám, tak som vstala :-|
mabuš to je ťažké, chápem aj teba aj rodičov, uvidíte, čo povie veterinár ale predpokladám, že on bude za tú injekciu, predsa len oni to berú úplne inak. 😞 nejak si to musíte doma vydebatovať, ja neveim čo by som robila, keď sa na to pozerám takto nestranne asi by som ju tiež nenechala trápiť sa, ale keby to bol môj psík asi by som tiež nemala to srdce ju dať utratiť 😞
mabeautor
28. dub 2010
dobre ranko devcata, tak dnesni noc v pohode. Jedla v 19h, pak usla v 2😇0 az do 2h a pak do 6h. Kroutila se v noci teda zase, tocila se v postylce, ale jinak dobry. Tedka spi pul hodky, tak uvidime, jak ji to pujde. Dneska jdeme k dr. v poledne, tak jsem zvedava, co rekne. jinak me manza vcera nastval, zepry furt sedim na konikovi. on tuto diskuzi nechape. nevadilo by mu, kdybych byla na netu furt, ale ne na konikovi. zepry jsem zavislak, to teda asi na vas jsu . ale ma blby kecy, tak jsem mu rekla, ze se s nim o tom bavit nebudu. ze tady sbiram informace a je to relax od vseho

elly, ahoj, je to moooc tezky. :-| zase je pravda, ze ja uz taky na ni nemam cas a nemuzu se s ni tak mazlit a tak.
ellysa
28. dub 2010
mabuš 😎 ja môjmu stále hovorím, že keby nebol koník, tak sa kopec vecí ani nedozviem, napríklad aj také ktoré nám pomohli k terajšiemu tehu, tak mi dá za pravdu 🙂 .
a tiež už som asi závislák :-p
mabeautor
28. dub 2010
elly, ja jsem taky zavislak. ale to mu rikat nebudu. me konik pomohl psychicky po tech dvou ma a aji radama, tak at si hukne. 😃

Začni psát odpověď...

Odešli