Má jóga vliv na snažení o miminko?

gilleskaa2055
13. únor 2012

ahojki, myslíte si že jóga má nějaký vliv v případě snažení o miminko ? děkuji za odpověď

evaviki
13. únor 2012

podla mna ma.. ten, kto cvici ma lepsi zdravotny stav.. a pri joge sa zlepsuje aj psychika, co tiez vplyva pozitivne . 😀

maylis
1. bře 2013

Já si myslím, že díky józe jsem otěhotněla, pomohla mi se zklidnit při hodně stresové práci. A to jsem chodila jen jednou týdně.

dracula
1. bře 2013

Myslím, že má. Sestra je cvičitelka jógy a po mireně otěhotněla do dvou měsíců. Neměla vůbec problém s nahozením organismu. Jiné lidi mívají problém. Sestra se i zdravě stravuje.

petriska
4. bře 2013

Za sebe odpovídám 100% ano. I mně jóga pomohla s otěhotněním. Doporučila bych cvičit i Mojžíšku. Díky této kombinaci úspěch zaručen. ;)

natalie77
4. bře 2013

Tak já mám opačnou zkušenost...pomůže k lepší kondici, určitě je dobrá na psychiku, ale ani po roce pravidelnéh cvičení mi jóga k otěhotnění nepomohla.... ☹ . Jóga je super, nedám na ní dopustit...ale není to asi všelék 😉 .

kacernice
26. bře 2013

Já začala chodit na tantra jógu, zatím mi nastartovala ovulaci a jestli příjde mimi dám vědět 😀

janka12
26. bře 2013

Joga urcite neuskodi. Pokud je vedena odbornikem, ktery kontroluje provadeni cviku, tak je pro kazdeho prinosem. Muze vyrazne pomoci fyzicky i psychicky, ale jistota to urcite neni. Na klasickou jogu nedam dopustit. Mam za to, ze mi k tehotenstvi pomohla, ale neprecenovala bych to. Jde o velkou spoustu faktoru, ktere do snahy o tehotenstvi vstupuji a jsou zasadni.