Pomohl některé Inofolic nebo Nosifol s otěhotněním?
Ahoj holky,
pomohl některé z vás INOFOLIC nebo NOSIFOL s otěhotněním?
Moc děkuji za odpovědi
Rolfinečka
pomohl některé z vás INOFOLIC nebo NOSIFOL s otěhotněním?
Moc děkuji za odpovědi
Rolfinečka

•
3. říj 2015@luciestancova ahojky,mám doma celé balení inofolic 20 sáčků za 200 i spoštou
0
estel22 nehlede na to ze me uz bude 40 tak opravdu kazdy mesic se modlim abych menzes nedostala 😞rika se nemyslet na to, ale jak?? Ja ted mam jine starosti s byvalim pritelem je to otec mojo 7 lete dcery a 5 let spolu nejsme a porad mi dela problemy. Dcera neni jako ostatni dwti ma vadu dysfazii reci a spatnou sluchovou pamet narodila se mi ve 28tt a vazila jen 640gramu, nikdy se nezajimal co potrebuje... A ted ji chce do stridave pece 😞
@estel22 také mám syna 7let astmatika alergiga a druhý syn 11let má Autizmus s ADHD poruchou učení . Nyní je 7letý v 1třídě tak uvidíme má vadu řeči tak uvidíme jak to půjde je na základce ale obávám se aby mi ho pak nešoupli na zvláštní jen proto že špatně mluví a je pomalejší
Holky, nemáte některá folandrol k prodeji? (nebo nevíte o někom?) 🙂 dííííky 🙂
Ahoj holky asi blbá otázka, ale když jsem otěhotněla tak mám asi Nosifol vysadit? Nemám letáček k němu děkuji
@estel22 Děkuji našla jsem na předchozí stránce příbalák a píšou, že se má užívat pocelé těhu tak taky právě nevím. Mám taky slabý čárky a u dokyho sem ještě nebyla
@estel22 Mě sílili 10-13dpo to byli už pěkné a včera a dneska slábli, počítám že zítra už nebude nic a příjde ms
Začni psát odpověď...

Odešli