Potrat. Jak nastartovat a začít znovu?
V prosinci 2009 jsem potratila v 9tt měla jsem zamlké těhu a když jsem konečně po všech vyšetření a vím že jsem zdravá můžeme se s manžou začít znovu snažit ale někdy to nejde tak jak si to člověk představuje a neni to jako když člověk luskne prsty....chce to vytrvalost a pevné nervy ...pokud se tu najde někdo kdo by se chtěl přidat a sdílet společné začátky a cestu k vytouženému miminku připojte se ...budu ráda
@ladydi můžeš se domluvit, že tě neuspí, jen umrtví dolní polovinu těla, abys malého viděla a mohli ti ho aspoň na moment po porodu dát. Kamarádka rodila císařem před rokem, malá byla předčasně kvůli podezření na preeklamsii a tak se bála se nechat uspat úplně, aby viděla, že je malá v pořádku. Říkala, že to nebylo špatné.
@aagnes dostaneš do čumáčku 😃 no ale obávám se, že mi případného císaře naplánují na 17. 😞
@eva518 já vím, z prvu jsem byla dost proti, mám totiž špatný plotýnky a tak jsem se toho bála, ale kvůli tomu abych věděla co se děje bych to asi riskla. Ale malýho by mi těžko mohli dát, max na vteřinu ukázat a už by utíkali, manžel y ho viděl a mohl fotit, no 😞
@eva518 já vím, z prvu jsem byla dost proti, mám totiž špatný plotýnky a tak jsem se toho bála, ale kvůli tomu abych věděla co se děje bych to asi riskla. Ale malýho by mi těžko mohli dát, max na vteřinu ukázat a už by utíkali, manžel y ho viděl a mohl fotit, no 😞
@ladydi to by tě bez komplikací pustili i o den dřív. Já vím, že to není nic moc, ale ber to tak, že kdybys měla rodit na 24.12., tak taky nic moc - celý svátky v porodnici... A navíc, třeba se Vašík už pomalinku bude chystat a ani to nebudeš muset řešit 😉
A dr. bych poprosila, ať me napíše císaře na 16.-vždyť to bude v termínu, tak mu to může být fuk
A dr. bych poprosila, ať me napíše císaře na 16.-vždyť to bude v termínu, tak mu to může být fuk
@aagnes V těhu. I s Davískem i teď. S Davískem jsem ho začala brát hned v 5TT a teď po potvrzení těhu, což bylo v 9TT. Doktorka mi řekla, že žádný problémy nevidí, ale pro jistotu ho nasadí. A já se s ní nikdy nepřu, protože ona je fakt výborná a stará se v nemocnici o rizikový těhotenství a posílají k ní i složitý případy.
@ladydi tak ty čtyři procenta, to není moc.. já patřila k tomu zbytku. ale už do 38. týdne mi plánovali císaře, nakonec se malý narodil v ukončeném 39. týdnu, to někde ani císaře nedělají. můžeš se připravit na to, že ti dá nemocnice vybrat i den, u nás to šlo. akorát moje oblíbená 15. už byla plná, tak jsem vybrala 16. (termín TP byl 19.), no a malý se přihlásil už 12. dubna.
@miranda77 však ano, to jsem dělala a to měl i gyndr na mysli, že prostě už nemá smysl nadále malýho lámat. Prostě to vypadá, že má k tomu nějakej důvod proč tak sedí.
@maximka33 to je to, čeho se bojím. Aby se malej nepřihlásil sám a já pak toho císaře neměla akutně :-| mám o něho prostě strach aby se to případně stihlo v čas.
@maximka33 to je to, čeho se bojím. Aby se malej nepřihlásil sám a já pak toho císaře neměla akutně :-| mám o něho prostě strach aby se to případně stihlo v čas.
@maximka33 nj, ale porodnici asi těžko můžu oslovit bez doporučení dr, ne?? Tam mě musí poslat předpokládám on :-| Uvidím jak příští týden, no, malej asi obr není, ale ty jejich odhady... moc tomu nevěřím. Dianka se narodila na 38tt a manžel dokonce na 37tt a já taky byla o 8dní ped termínem, tak uvidíme, no.
Začni psát odpověď...

Odešli
@miranda77 dnes mi gyndr říkal ať už rozhodně nic co by malého nutilo se otočit nedělám, takže s tím končím, ale ano, zkoušela jsem toho víc.
@luuc_2012 moc děkuju holka. Já jen vím, že toho císaře ponesu psychicky hodně blbě, jinak se ho nebojím.
@turcice díky moc, jj, nějako to uteklo.