První kroky k mimču. Hledám snažilky na pokec
AHoj holky, už se snažíme dva měsíce o miminko, ale pořád nic. Nevzdávám to a určitě se brzo zadaří. Hledám snažilky na pokec, vzájemnou podporu, výměnu zkušeností....

•
13. pro 2011@lgsk no a já dělala linecké...a zas se mi těsto nepovedlo😞....letos mi to vůbec nejde, asi na to hodím bobka!!!!! a pak si přivezu od maminky😃
0
@eficenka Ahoj, no jo, co se dá dělat... Tak hlavně klídek a těš se na další snažení...😉 Nás to čeká teď o víkendu x-)
@sissi26 Tak snad ti to dobře dopadlo......... =-) 😉 Jsem taky moc zvědavá..........
@silverskylady @zabula @lgsk takže holky!!!!...dnešní návštěva u Dr......"tak co Vás trápí?" ..."nic mě netrápí...mám podezření na těhu"...."tak se podíváme.....máte pravdu....máte radost?...tak teda gratuluji...... vše v pořádku....za 14 dnů přijdte na kontrolu, měla by být srdeční akce"....."to je všechno?"...."ano, nebo chcete něco vědět? asi ne, asi všechno víte" 😃 takže asi tak😃 já jsem se tam málem radostí rozsypala a on jako by se nechumelilo😃 no jasně, on to má denně, ale mohl by to taky říkat trochu veseleji😃
no každopádně byla vidět bublinka..ten váček nebo co to je... obrázek jsme nedostali🙂...
tak a teď jak to mám originálně oznámit rodičům pod stromeček?😃
no každopádně byla vidět bublinka..ten váček nebo co to je... obrázek jsme nedostali🙂...
tak a teď jak to mám originálně oznámit rodičům pod stromeček?😃
Začni psát odpověď...

Odešli