První kroky k mimču. Hledám snažilky na pokec
AHoj holky, už se snažíme dva měsíce o miminko, ale pořád nic. Nevzdávám to a určitě se brzo zadaří. Hledám snažilky na pokec, vzájemnou podporu, výměnu zkušeností....

•
17. bře 2012@lgsk jj, to si clovek zase nevybere a kdyz by ses mela ohlizet na vsechno ostatni, tak asi nejsi tehotna nikdy.....kdyby tak clovek vyidel do budoucna, tak by to bylo hned jiny🙂) i kdyz, nekdy je lepsi nevedet...hlavne to, co se deje ted, tak.....a co se stalo v praci?
0
@zabula Ahojky Lidu, jakpak se máme? Tak to tak vypadá, že tahle diskuze prostě "usnula"... 😉
@silverskylady ahojky,mám se supr 😃 a koukám že to tu vázne :-p já se místo snažení dala na hubnutí 😃 za měsíc 10kg 😃 to de 😃 copak ty,další miminko na obzoru? 🙂 doufám,že se máš fajn 😉
Ahoj budoucí maminky. My se snažit teprve začínáme.. od příštího měsíce :- 😎 P Budu všem držet palečky 🙂
@zabula Teda, tak to je mazec... 😃 Jsi fakt dobrá, ale kočka jsi byla už před hubnutím....... 😉 Ale neříkej, že jsi snažení úplně zabalila...? Spíš to beru tak, jako že se hubnutím jen odreagováváš...? 😃
No u mě zatím na obzoru nic |-| Ale kdo ví, jak dlouho nás to bude tentorát napínat, no ale neuděláš nic, viď... 😉
No jo, vázne to tu, sme tu přestaly drbat my a je po všem... 😃
No u mě zatím na obzoru nic |-| Ale kdo ví, jak dlouho nás to bude tentorát napínat, no ale neuděláš nic, viď... 😉
No jo, vázne to tu, sme tu přestaly drbat my a je po všem... 😃
Začni psát odpověď...

Odešli