Snažilky po třicítce, přidejte se.
Tak už jsem se sem taky dostala. Je mi 31 a neúspěšně se snažíme o miminko. Vloni jsem prodělala těžký zánět, tak o to menší mám naději na úspěch. Vztah s přítelem mám v tomto ohledu úžasný, ale přeci jen - je to chlap. Jste na tom někdo podobně?

•
25. bře 2011@lera1 tak o tom žádná |-| Mám značnou výhodu |-|
0
ahoj lidi,ještě v polovině roku 2008jsem málem hysterčila,že děti už nebudou,protože moje biologické hodiny to braly úprkem k 38roku.měla jsem nervy,že kvůli zdravotním problémům to nepůjde a ted´si ze mě ten můj zajda dělá srandu,že jsem plodná Jak jablon,každý rok úroda 😉 máme v mých tedˇuž 40 dvouletou a 9měsíční holku.Taky jsem brečela a zkoušela testy,teploty a podobně a nic.pak jsem se tím kvůli práci přestala zabývat,jeli jsme na víkend se odreagovat a nejspíš ten víkend se povedlo.Někdy si na ty dva čertíky doma připadám už stará,ale jsem štˇastná že je mám a jen doufám,že se jejich maturity dožiju ve zdraví 😉
takže nestresujte,chce to klid a pohodu,času máte ještě dost......taky se nám poprvé povedlo až v mých 38 a tomu mému bylo 26..... 😃
takže nestresujte,chce to klid a pohodu,času máte ještě dost......taky se nám poprvé povedlo až v mých 38 a tomu mému bylo 26..... 😃
@radka35 tak to gratuluju k narozeninám x-) x-) x-) Já už to teď moc neřeším, když už jedno dítko mám a při nejhorším bude jedináček. Takže teď se ani nehroutím a nehrotím to. Ale chápu holky co ještě dítko nemají a jsou z toho nešťastné a na dně, páč já na tom byla stejně. |-|
ahoj holky tak jak jde vikend? S tema dovolenyma a zmenama prostredi, bych tomu taky moc neverila. My na dovolenou jezdime docela casto. Stres je urcite spatnej faktor, ale nemyslim si, ze bychom byly zas takove stresmanky.
Dneska mame v Londyne velky demonstrace, vsude sou policajti. Je to proti stanimu rozpoctu, lidi sou rozlobeny.
No a me ovulka neprisla a vypada to, ze zatim ani neprijde. Takze moje prognozy byly naprd:) Tak jen cekam kdy.
Dneska mame v Londyne velky demonstrace, vsude sou policajti. Je to proti stanimu rozpoctu, lidi sou rozlobeny.
No a me ovulka neprisla a vypada to, ze zatim ani neprijde. Takze moje prognozy byly naprd:) Tak jen cekam kdy.
@lera1 😃 😃 😃 😃 Jsi dobrá 😃 No já takhle taky trpívám...jen nějak poslední dny nemám chuť na pivo =-) a je mi nějako divno. Dneska jsem přemlouvala polévku ať zůstane tam kde je :-N Povedlo se, ale blujno je mi celý den ale mám i furt hlad, no tak to jsem zvědavá co se z toho vyklube :-N
Tak hlavně ať je Ti brzy líp, dneska to dospíš a ráno budeš fit 😉
Tak hlavně ať je Ti brzy líp, dneska to dospíš a ráno budeš fit 😉
@lucija 😃 taky dobrý 😃
tak dneska už je mě dobře,zítra by podle jednoho výpočtu měla proběhnout ovule,tak si dneska udělám test,teploty se mě drží vysoko,ale v těch já se nevyznám,takže test bude jistota,navíc hlen už mám druhej den ovulační,tak jsem z toho opět malinko jelen :-N
tak dneska už je mě dobře,zítra by podle jednoho výpočtu měla proběhnout ovule,tak si dneska udělám test,teploty se mě drží vysoko,ale v těch já se nevyznám,takže test bude jistota,navíc hlen už mám druhej den ovulační,tak jsem z toho opět malinko jelen :-N
Začni psát odpověď...

Odešli