Snažilky po třicítce, přidejte se.
Tak už jsem se sem taky dostala. Je mi 31 a neúspěšně se snažíme o miminko. Vloni jsem prodělala těžký zánět, tak o to menší mám naději na úspěch. Vztah s přítelem mám v tomto ohledu úžasný, ale přeci jen - je to chlap. Jste na tom někdo podobně?

•
29. únor 2008Dobre ranko holky, na kratsi dobu jsem se odmlcela... Mame nejake problemy v praci, vymena sefa, uzaverky, audity a tak je tady vsechno, jen ne pohoda :-| Ale i tak se snazim byt v klidu, nic nepocitat a porad doufam,ze se nam brzo zadari. Hezky den vsem, Katka
0
ty jo.... já teda nestíhám. Nejsem tu jeden den a jsou tu 4 nový stránky.... tak to jsem teda fakt netušila, když jsem tuhle diskusi zakládala, že nás tu bude tolik...!!!!
Jinak já dnes 1DC, takže mrcha se přihnala. Jsem dost psychicky na dně. Měla jsem šílenou noc, bylo mi zle a do toho se mi zdálo že mě opustil přítel s jinou... úplně hotová...!
Jinak já dnes 1DC, takže mrcha se přihnala. Jsem dost psychicky na dně. Měla jsem šílenou noc, bylo mi zle a do toho se mi zdálo že mě opustil přítel s jinou... úplně hotová...!
Ahojky, všechny vás tu po dlouhé době zdravím.
bbrita: tu stimulaci určitě zvládneš, já ji skončila včera a dalo se to docela zvládnout. Odpoledne jdu na kontrolni UZ a
v neděli nejspíš na odběr folikulů. Při prvním pokusu vloni, jsem jich měla 17 a teď jich je jenom 10. Tak snad tam nějaké to vajíčko bude a konečně se nám to povede. Držím ti palce, ať to zvládneš v pohodě.
bbrita: tu stimulaci určitě zvládneš, já ji skončila včera a dalo se to docela zvládnout. Odpoledne jdu na kontrolni UZ a
v neděli nejspíš na odběr folikulů. Při prvním pokusu vloni, jsem jich měla 17 a teď jich je jenom 10. Tak snad tam nějaké to vajíčko bude a konečně se nám to povede. Držím ti palce, ať to zvládneš v pohodě.
Dobré ranko,jak jde život?Já nemohla zajít dřív,Vovka pařil mahjong.On je takovej "hračička" 😉
Bbrita-musíš ne doufat a věřit! I když,kdo ví?Já Ti z celýho srdce přeju,aby to vyšlo 😉
Určitě to všem vyjde.Můj muž si včera dělal legraci,že "koník" nejspíš rozesílá sper..... poštou,při takový úspěšnosti 😉
já měla slepák v 11 letech, a byla jsem s ním nemocná 2 měsíce, protože mi furt nevěřili, že mě to břicho fakt bolí... pak mi ani lázně nedali, dřív se to asi tak nedělalo, teď je většinou hlkám v tomhle věku nebo i později dávají. A v loni jsem byla na laparce kvůli zánětu a měla jsem pravej vaječník i vejcovod celej posrůstanej k břišní stěně. Prý po tom slepáku. Takže si myslím, že chron. slepák rozhodně může dělat potíže s otěhotněním.
Georgik-hlavně se neboj,v klidu se zeptej svého lékaře,on je placenej za to,aby Ti pomáhal! 😉
holky diky... ja ho prave vyndanej nemam, ale opakovaně mi ho rozhanějí.... sama nevím proč už mi ho dávno nevyoperovali, když s tím jsou akorát takový trable. Naposledy mě to chytlo před 14 dny.... No uvidíme... počkám na výsledky imuno a spg a když už mi v případě OK výsledků tu laparku budou dělat, tak by mi ho mohli rovnou vyndat ne? 🙂
s těma lázněma jsem já pěknej tydýt. Když jsem byla vloni na tý operaci, tak jsem si říkala, že si o ně zažádám... jenže pak jsem se musela už vrátit do práce a bylo i blbý pak zas jet do lázní, a říkala jsem si že je to zbytečný,...atd. Prostě debil. Kdybych věděla že pak budu mít potíže s těhu, tak o ně budu rozhodně bojovat, práce nepráce. jsem prostě debil. (můzou se sem psát takový slova? když je to o mě tak snad jo...)
Začni psát odpověď...

Odešli