Snažíme se o druhý pokus. O první mimi jsem přišla
Holčiny, život jde dál a sním i naše snaženíčko. O mimi jsem přišla v 8tt (zamlklý potrat), přestalo bít srdíčko. Je to už 5měsíc, co mám po revizi a snažíme se nyní.
Mimčo si moc přejeme a snad se nám to povede 🙂
Mimčo si moc přejeme a snad se nám to povede 🙂

•
8. led 2008No my máme také bílého peska labradorku, tak ty budou vypadat ]-(
0
Ahojky holky, my jsme take o mimi prisli priblizne v 7tt, je to uz skoro dva roky a ted cekame na vysledky jednech krevnich testu, abychom se mohli zacit snazit znovu. Ale chtela jsem vam napsat k tomu jak casto se snazit: otehotnela jsem hned na prvni pokus a byla jsem zrovna u doktorky, kdyz jsem mela ovulaci (byl to zrovna patek a doslova rekla: delejte to dnes, a urcite i v sobotu a v nedeli).
Vsem preji prijemne snazeni 😉
Vsem preji prijemne snazeni 😉
Ahoj holky, já taky o mimi přišla. Zrovna před měsícem jsem poprvé objevila // 😞 Ale život jde dál, začala jsem cvičit Mojžíšku, dnes jsem si nakoupila horu bylinek na otěhotnění a ještě čekám zásilku čínské medicíny pro mně i manžílka. Tak snad něco z toho zabere.
Evitka, koukám, že máme téměř stejné termíny, já měla ovulku taky zřejmě 1.1. a MS čekám 18.1. :-N Jsme na to 2 tak doufám, že náš štěstí nemine 😉
Evitka, koukám, že máme téměř stejné termíny, já měla ovulku taky zřejmě 1.1. a MS čekám 18.1. :-N Jsme na to 2 tak doufám, že náš štěstí nemine 😉
ahojky, my přišli o první mimčo v 8tt(zamlklé těhu.) a pak následovala 2x revize dělohy 😞 Nám doktor dovolil snažit se znovu hned po první menstruaci od té druhé revize a povedlo se nám to hned druhý měsíc 🙂
Brala jsem kyselinu listovou a sexík byl obden, prý je lepší nechat spermie uzrát(sem někde vyčetla a vyšlo to i poprvé 😉 )
Do 12tt jsem chodila každý týden na injekci na podporu žl. tělíska a trnula aby se to už neopakovalo. No a už máme šesti měsíčního Lukáška 😃 😃 😃
Tak Vám holky všem přeju ať se to snažení na druhý pokus co nejdřív povede a užijete si krásné těhotenství jak má být 🙂
Hodně štěstí, budu držet palečky 🙂
Brala jsem kyselinu listovou a sexík byl obden, prý je lepší nechat spermie uzrát(sem někde vyčetla a vyšlo to i poprvé 😉 )
Do 12tt jsem chodila každý týden na injekci na podporu žl. tělíska a trnula aby se to už neopakovalo. No a už máme šesti měsíčního Lukáška 😃 😃 😃
Tak Vám holky všem přeju ať se to snažení na druhý pokus co nejdřív povede a užijete si krásné těhotenství jak má být 🙂
Hodně štěstí, budu držet palečky 🙂
Ahoj všem...já měla poprvé 2 // na Nový rok...bylo to tak NÁDHERNÝ x-) Ale 4.ledna jsem začala špinit a 9.ledna silně krvácet...hcg klesalo a klesalo... 😞 Takže z toho není nic 😞 Snažíme se rok.
S tou listovkou - beru jí půl roku..
S tím sexíkem - snažili sme se každý den,vyjímečně ob den. Pak jsem si ale koupila ovul. testy a podle nich jsme vyčkali přesně na den ovulace a před tím měli čtyřdenní pauzu...A! Vyšlo to! Takže příště to zkusíme stejně...
Jinak všem přeju co nejkratší čekání na mimíska 🙂
S tou listovkou - beru jí půl roku..
S tím sexíkem - snažili sme se každý den,vyjímečně ob den. Pak jsem si ale koupila ovul. testy a podle nich jsme vyčkali přesně na den ovulace a před tím měli čtyřdenní pauzu...A! Vyšlo to! Takže příště to zkusíme stejně...
Jinak všem přeju co nejkratší čekání na mimíska 🙂
luzza ano, ale davam jej sancu az do 24.1, lebo mi obcas zvykne tyzden meskat
ale nenormalne ma dnes boli brusko a podbrusko, tak ako keby mala dojs uz zajtra :-o
Začni psát odpověď...

Odešli