Stále nic, žádné mimi nepřichází

veverkamaminka
24. črc 2017

Ahoj,

Já už si milé maminky i budoucí i těhotné nevím kam s nervy, asi se mám na to vykašlat a nějak to přijde. Omlouvám se za omílání jednoho témata stále dokola, když už tu podobný problémy máte.
Už jsou malému 2 roky a 24 dnů a já chi to druhý a snažíme se od té doby co mi po šestinedělí přišla menstruace, tak se snažíme o druhé dvakrát jsem byla u lékaře a prý , že nic nebrání dalšímu, je pravda , že se snažíme jen když může manžel ze zdravotních důvodů, teď byl na operaci ledvinových kamenů zhruba před měsícem a jelikož má Chronovu chorobu(zánět střev) tak mu hodně často bývá celý dny blbě a pak se nemůžeme mazlit a snažit o to druhé tudíž se často netrefíme do ovulace a do toho správného plodného důležitého dne.
To , že máme jedno , tedy já první a manžel už má z předešlých vztahů dva syny, tak si myslím , že problém v tom, že nejsme neplodní to rozhodně logicky je jasný, to snad vidí i debil. Já si žádný preparáty, prášky a kyselinu list. v jakýkoliv podobě kupovat nebudu Míra po půl roce vysazení antikoncepce přišel a to jsem jedla normální jídla a né ty podporující nesmyly, věřte mi v tom to není, akorát utrácíte a
já chci aby malý měl sourozence doma a vyrůstali spolu, aby od sebe nebyli daleko a hráli si a rozuměli a byli si blízcí .
Ale asi se na to moc soustředím. Nevíte proč je to nemožné? když jedno mám a jsem zdravá a jím hodně kyselinu listíkovou teď a pořád nic.
Já nechci aby od sebe byli moc daleko navíc hraji v divadle a chodím natáčet a tím zaměstnám s
e na chvíli a nemyslím na to že chci to miminko ,ale o natáčecí pauze zas na to myslím, je těžký na to nemyslet..... snad někdy ta Verunka přijde a až se to stane vyhlásím ten den svátkem .😢❤

annie24
24. črc 2017

To že nebyl problém předtím neznamená, že není teď... Nebo to může byt i psychicky.

maagda
24. črc 2017

@veverkamaminka přesně to že nebyl problém předtím neznamená že není teď. Hlavně zkuste na to nemyslet i hlava dělá hodně.

makky1310
24. črc 2017

Ahoj, myslim ze to bude hlavne v hlave. Moc na to myslis, ale je mi jasne ze je hoooodne tezke na to nemyslet. Byt Vama tak vyrazim s manzelem nekam na vikend, najdu si nejaky konicek abych zamestnala hlavu....proste se na to prestat soustredit. Rict si ze nejak to dopadne a byt vdecna za dite ktere mate (nekdo nemuze mit ani to jedno, dnes lidi nemysli na to co maji ale na to co nemuzou mit nebo co zatim nemaji) Musis byt strasne pod tlakem, doporucuji napr. jogu, meditaci, masaze..... aby ses trochu uvolnila. Na ruzny podporujici doplnky na otehotneni bych se vykaslala, podle me je to jen byznys... Neboj urcite to nakonec dopadne 😉 Jinak ja mam 3 sourozence, 2 jsou ode me 3 roky a dalsi o 6 let. A nejvic ci rozumim s tim o 6 let a taky jsme si spolu vyhrali 🙂 Budu drzet palce 😉

veverkamaminka
autor
24. črc 2017

@makky1310 já vím a jsem ráda , že mám hlavně to jedno alespoń, je spousta lidí co nemohou žádný a budou sami až do smrti, nebo si nejsou schopni ani partnera najítJo dík nějak se zaměstnám, Já jen , že někde psali, že pokud cítíte příznaky a myslíte si, že jste těhotná , tak se tak chovejte a já to dělám když jsem jednou příznaky procítila a tím si to vsugeruji a pak nic. A tím pádem mohlo dojít i k samovolnému potratu, zárodek se lekl a utek

annie24
24. črc 2017

To je blbost.."lekl se a útěk"
Někdy prostě člověk něco chce tak moc,že tomu věří..

bubblefuck
24. črc 2017

Ahoj, asi si to už četla víckrát, ale podle mě je všechno v hlavě. My se zase snažili o první 4roky, teda spíš chlap to neřešil a já byla pořád v nervech, kdy už asi to miminko přijde. Pak jsme se na vše vykašlali, smířila jsem se s tím, že asi nepřijde jak já chci, jeli jsme na dovolenou, pořídili si psa a najednou tu prcek byl. Teď čekáme druhé a to z důvodu, že jsem si říkala, to zas nepůjde, nebudu do sebe zbytečně cpát antikoncepci, když i tak neotěhotním, vůbec jsem nad druhým nepřemýšlela a přišlo dřív, než jsem chtěla. A musím říct, že si plodné dny nehlidam, muž jezdí domů jen jeden týden v měsíci, protože dělá v zahraničí a v ten tyden, co jsme počali druhé jsme měli sec pouze jednou. Zkus se opravdu trošku zklidnit, udělej si psychickou pohodu, zaměř se na první děťátko, uzivejte si léta a ono přijde. Držím pěsti😘

veverkamaminka
autor
24. črc 2017

@bubblefuck děkuju

tulikiss
24. črc 2017

plodnost se u cloveka behem zivota meni a rict ze manzel i ty deti uz mate tak neni duvod, aby to ted neslo je hloupost. problem tam byt muze, nehlede na to ze tvuj muz neni rozhodne nejmladsi.

makky1310
24. črc 2017

@veverkamaminka podle me se tim tvy telo jeste vic stahne a jak si napjata tak nema ani mimco sanci se v tobe "zavrtat". Zkus spis treba kazdej vecer pred spanim kdyz lezis, polozit ruce na bricho a tak 5min jen tak v klidu zhluboka dychat. Nechat myslenky plynout a hlavne uvolnit telo aby ses zbavila toho tlaku...💃

denisa060491
24. črc 2017

V den ovulace je velmi mala sance na oplodneni.nejvetsi sanci mate tak 3-5 dni pred ovulaci 😉 nejlepsi je pomilovat se kdy budete mit chut nebo alespon ob den po skonceni MS. vic vam poradit neumim.uz vam tu poradili vse 🙂

emysicka
25. črc 2017

psychika dělá hodně ... vykašlat se a to, nechat tomu volný průběh ... ono to přijde samo 🙂 ... hodně štěstí

babanci
25. črc 2017

Proč na všechno tak tlačit? Zdá se mi, že pořád všechno moc plánujeme a myslíme si, že nám to musí vždycky tak přesně vyjít. Mě naši mladí rozesmáli, když řekli, teď chceme mimino, budeme mít Vodnáře. 😀 A to měli docela štěstí, že se jim povedl už Býk. 😀 Nech to plavat a přijde to.

tuliii
25. črc 2017

Milá veverkomaminko, nevím, jak dlouho manžel trpí těmi zdravotními problémy, ale nemohla by být potíž (teda teď už pravděpodobně i kromě toho psychického vlivu, jak psaly holky, protože po miminku hodně toužíš) v tom, že prostě zatím nevyšlo to správné načasování? Psala jsi, že je mu velmi často špatně, a tak se snažíte jen tehdy, pokud mu to zdraví umožní... Jestli víš, kdy máš plodné dny, a v těchto dnech vám milování většinou nevyjde, je zřejmé, že se otěhotnění nedaří. Přeju ti, aby se brzy zadařilo!

lennus
25. črc 2017

Taky jsem chtěla děti blízko k sobě, měli být o 2 a čtvrt, ale na konci prvního trimestru bylo zamlklé těhotenství, další o 3 a čtvrt a konec ve 23.t., bylo to těžké, ale jsem hrozně šťastná aspoň za jedno, i když bych mu moc přála sourozence. Snažím se na tom všem hledat pozitiva. Byla jsem v lázních, kde byly holky, které nemohly spoustu let otěhotnět a neměly ani jedno, takže i když je to těžké takto brát, je pro mě mít jedno dítě hrozně moc.
V dětství je samozřejmě lepší, když jsou děti blíž k sobě, i když i náročnější, v dospělosti už pak věkový rozdíl nehraje roli v tom, jak si sourozenci rozumí.
Psychika dělá hodně, podle mě nejvíc. Můžete zkusit lázně, dají se předepsat po určité době snažení, když se nedaří. Někdy jde taky o to, že pár není kompatibilní, přitom každý z nich by s jiným partnerem dítě měl. Držím palce!

bamishop
25. črc 2017

@veverkamaminka zamerila bych se na manzelovo zdravi, ne ve smyslu plodnosti, ale pokud ma tech zdravotnich problemu vic, tak by bylo mozna dobre zapracovat na tom, aby se citil lip, urcite by pomohla celostni medicina, cinska, ty problemy co ma jsou na dlouho trat, tak az to miminko pak prijde, at si ho oba taky uzijete... Urcite take prospeje zmena vzduchu, je leto, vyrazte nekam aspon na tydne. A posledni, chce to nejaky projekt, nejaky konicek, co te pohlti, deti k nam chodi vetsinou, kdyz se to nejmene hodi, potrebujes vypnout, pises, ze studujes, tak mozna zacit opravdu podnikat nebo se angazovat od srdicka v nejakem projektu, pomoci druhym , dojit pomazlit nejake ditko treba do klokanku, nekde, kde hledaji dobrovolniky, fakt nemam tuseni, co te muze naplnovat, ale jit tim smerem. Hodne to ulevi po psychicke strance, dite nebude stredobod sveta a snaz k vam prijde. Nekomu pro zmenu pomaha poridit si treba pejska, nejake zviratko, ale to je zase jenom pokud se to k Vasem uzpusobu zivota hodi a bude to mit pro Vas nejakou pridanou hodnotu. Ono s tim zdravim a tlacenim na pilu je to takove dvojsecne, sama mam mit silene problemy otehotnet a mam tri deti pres antikoncepci a dokonce se mi vyhlo i mimodelozni tehotenstvi aneb kdyz to ma prijit, telo si poradi, ale to jestli to ma prijit je neco, co tolik ovlivnit nemuzes, dej tomu volny prubeh a zij, si mlada, vse mas pred sebou a i ta starost, aby k sobe deti meli blizko, to bude zalezet i na povahach, nejenom na vekovem rozdilu. Drzim palce

veverkamaminka
autor
16. srp 2017

Zvířátko si pořídíme až se přestěhujem do většího, to bude až půjde Míra do školy a bude vyžadovat svůj pokoj , nebo pokud dorazí ještě to druhý dřív 🙂, zatím by pejsek byl na chodbě a na koberec bychom ho vůbec nepouštěli, byl by v kuchyni nebo na tý chodbě, ale pes potřebuje více prostoru a v malým bytě těžko, to by musel být nějaký pes na pekáč jak říká mužík. Čičinku jsme vždy chtěla, měla jsem jako malá bobtaila( pes obrovský jak Maxipes Fík). No a zatím bych asi k dítěti malému pořídila až bude větší a mezitím snad to druhé ( ta Verunka dorazí).
Ted jsem si v lékárně byla pro Dr.Max kartu a koupila si ovu test za těch 99 jak mají s 20% slevou je jich tam 7 a nemohu podle posledních 4 měsíců určit den kdy ho použít jelikož jsem si menstruaci zapisovala do mobilu a tam mi odešlo systémové jádro, tudíž mám ted jiný starý a nový si pořídím až našetříme. Takže od prvního dne této menstruace až za 11 dní ho smím použít . Zpozdila se 5 dní a začla v neděli 13.8. a tak test ovulační Dr.Max Lady můžu použít až příští středu 23.8. tak uvidíme jestli vůbec letos ovuluji. Takhle se to píše v návodu, já totiž u Mirečka nepoužila žádný test jen těhotenský když mi v práci začlo být nevolno v KFC u smaženého. A nepoužíval ani žádný preparáty , Míra přišel sám od sebe očekáván a vytouženě a to druhé snad určím podle testu ovulačního.