Co platí na chlapy? 😄🤭

28. kvě 2022

Ženy pověste co platí na chlapy? 😄 Já když se ke svému chovala hezky dávala mu pozornost pusinkovala ho vařila mu uklizela zehlila kolikrát jsem mu i k televizi přinesla sama od sebe pivo udělala mu jídlo, tak mě ignoroval prostě nezájem ani se mě nedotkl, kolikrát jsem pro něj byla i špatná😄 a když jsem se začala soustředit na sebe chodit často ven s kámoškama hezky se oblékat tak se doprošuje, chodí si ke mě lehat na stehna dává mi hodně pozornosti, před měsícem mě pozval na večeři odmítla jsem to, už jsem měla plány s kámoškou, když jsem přišla domů udělal mi vanu, a říkal jak mě miluje že se obava jestli nemám jiného.
Že by chlapy přitahoval nezájem? Co myslíte? 😄

nikoulinka
28. kvě 2022

On to asi není úplně nezájem, ale spíše to, že chlap je od přírody lovec no 😂 já tady kdysi v diskuzi právě psala, že na mojeho chlapa právě zabralo to, že jsem počkala vždy, když odejde do práce a kupovala jsem si třeba růži. Nebo nechvala v umyvadle dva hrníčky od kávy a tak 😂

zelenaesmolda
28. kvě 2022

No,radsi bych resila jestli je to vubec chlap do zivota.Podle popisu to moc nevypada.

autor
28. kvě 2022

@nikoulinka Tyjo, dobrý nápad 😄💯

zelenaesmolda
28. kvě 2022

@nikoulinka
a ma to smysl takovy vztah kdyz musis s chlapem vlastne manipulovat a hrat tyhle hry?

autor
28. kvě 2022

@zelenaesmolda Muži rádi loví, a taky s námi manipulují, tak proč my ženský by jsme nemohli? 😄 Věř mi nezájem budí zájem,... Ne každý se hned rozchází po pár problémech

zelenaesmolda
28. kvě 2022

Promin,ale pokud ti prijde normalni zit ve vztahu kde neustalne musis premyslet "jak na nej" a jak ho zmanipulovat tak je neco v neporadku.A ne,normalni clovek se svym okolim cilene nemanipuluje.

autor
28. kvě 2022

@zelenaesmolda Hele, chlapům to dělá dobře, když je ženská dobrá k němu ukazuje mu lásku tak na ni maximálně sere protože ji bere jako samozřejmost, chlapy rádi bohužel loví, nejsem taková abych hned odcházela ze vztahu kvůli maličkosti jen proto že si mě nevšímal, až si uvědomí že i mě může ztratit potom mu dám pokoj, chlapy potřebuji trochu zatrápit oni ženy trápí neustále

gracinka7
28. kvě 2022

Jednou jsem někde četla, že chlapi potřebují jen dvě věci. Jídlo a sex. Takže rada zní: když mu nestojí, namaž mu chleba 😀

aselluska
28. kvě 2022

Tak asi jak kterého. Bývalý to měl jako tvůj. Současný úplný opak

jeyre
28. kvě 2022

Kdybych měla hrát tyhle hry, tak to bych se na to mohla s prominutím vy***t, to mi přijde tak potupný a vyčerpávající...a nemyslím si, že to tak mají všichni chlapi... naštěstí.

vikinkav
28. kvě 2022

Promin, ale v te prvni fazi to zni, jakobys byla jeho matka, ne manzelka. Tak mozna proto ten zajem narostl, kdyz ses zacala chovat jako jeho partnerka 😉

zelenaesmolda
28. kvě 2022

Ne,normalni chlap tyhle hry hrat nepotrebuje.

pampeliska1313
28. kvě 2022

Samostatnost je sexy. U obou. S maminkou chce chodit jen hňup - podle mě. Manželovi občas odmlouvám, občas on mně, někdy na sebe zavrčíme, ale v tom hlavním víceméně stojíme při sobě a umíme si dát najevo, že se máme pořád rádi, i když někdy celej den poslouchá jak se vztekám. Vím, že chlap co by po mně chtěl naklizeno a navařeno a postaráno o dítě, to není pro mě. Chci i volnost a on má taky dvě ruce. Třeba manžel říká, že chlap chce ženskou co není jako ostatní, i když to zahrnuje to, že třeba neumí vařit a krátký vlasy, protože dlouhý má skoro každá a že zkusí udělat občas i tu svíčkovou, i když to nebude k jídlu ) Aby měla mozek, byla citlivá a měla prořízlou pusu ve správnou chvíli.
Za mě osobně ale platí ten mozek a prořízlá pusa - jakmile dokážeš v průběhu celýho vztahu škádlit ale i stát si za svým (třeba i ve vyhranění svýho prostoru) je skoro vyhráno. Pak už to doplňuje “jenom” to, že si jsi natolik jistá sama sebou, že nemusíš hrát hry a víš, že s tebou zůstane kvůli kvalitám, však “lovit” se dá i ve vztahu bez představy někoho dalšího. )

alishka111
29. kvě 2022

Tak on ke veliký rozdíl ukazovat lásku, respektive normálně toho člověka mít ráda a chovat se tak k němu. A druhá věc je dělat že sebe služku bez vlastního života. S manželem se máme rádi, a chvováme se k sobě hezky, snažime se dělat navzájem "co si na očích vidíme". Ale oba máme vlastní zájmy a potřeby a to náš vztah udržuje "čerstvý" i po letech a dětech ;) Myslím, že je smutné když se ve vztahu musí kalkulovat "jak na něj" ale tak každý to má jinak.

mourovatakocka
29. kvě 2022

Nejkratší cesta k mužskému srdci vede skrz žebra dranžírákem. Můj muž na začátku našeho vztahu říkal empty/full, prázdné koule a plný žaludek.

jjasmina
29. kvě 2022

No díky bohu, že každý chlap není jako tvůj, tyhle manipulace jsou strašný teda.. A jako to tě baví mu vařit a uklízet a dělat mu služku jo

zrzinda
29. kvě 2022

Já nevím, jestli je tohle odpověď, kterou cekas, ale na myho muže a chlapy v mým okolí nejvíc platí pochvala. Pokud chlap třeba uvaří, tak nemavnout rukou s tím, ze “já přece varim kazdej den a nikoho to nezajímá,” ale chválit a chválit. Oni jsou to trochu ješitové, ze jim to proste děla dobre. Tuhle “taktiku” vyznává moje mamka a taťka ji už vůbec nepustí do kuchyně, jak mu děla dobre, ze nám všem chutná a pochvalime ho. A troufnu si říct, ze jim manželství i po 30 letech klape úplně nadherne. 😊
Jinak te “manipulace,” o které jsem četla vys. Tak na to bych se fakt vykaslala. Nebyla bych s někým, s kým musím premyslet, co kde nastrazit, aby se on snažil.
Já to dělám tak, ze kdykoliv když někam jdeme, hezky se namaluju, obleču. Vím, ze manžel je pak pyšnej, když se za mnou treba jinej chlap otočí. Myslím si, ze na upravu zevnějšku dneska ženský hodně zapomínají.

codal
29. kvě 2022

Na tyhle hry už jsem stará. Jako stát chlapovi za zadkem a dělat mu full servis je cesta do pekel, ale hrát si na něco, co nejsem, kupovat si růže atd. mi do vztahu prostě nesedí a nechtěla bych v takovém vztahu žít. O vztah se samozřejmě musí pečovat a to oboustranně a možná tohle někomu finguje, ale určitě to není pravidlo.

brunetka11
29. kvě 2022

Ženskost a zdravé sebevědomí, nebrat věci jako samozřejmost, umět poděkovat a pochválit.
Totéž z druhé strany, jen první slovo nahradit slovem mužnost.

herbinaaa
29. kvě 2022

na mého platí kvalitní sex a zbytek věci je po domluvě

suzanna123
29. kvě 2022

Já bych chtěla vidět tu blbku, co má milence a tahá si domů od něj kytky a tajuplně se u toho usmívá. A toho joudu, co na tyhle habaďůry skočí. Za co stojí vztah, který je nutný tímhle hnojit, ani nekomentuji..

felis
29. kvě 2022

Nevím nooo 🤷🏼‍♀️ přijde mi, že u vás doma něco špatně... já když se ke svému partnerovi chovám hezky, vařím, uklidím, vyperu, tak mi poděkuje a říká, jak moc mě miluje. Na oplátku, když on pro mě něco udělá: přiveze, doprovodí k zubařce, který se fakt bojím, přijede vyzvednout mě a mou dceru (která není jeho dcerou) do nemocnice, přiveze nám dobroty z pracovni cesty do Německa, obejme mě, když pláču... Tak taky poděkuju. Oba prostě chápeme, že pokud chceme brát, musíme taky dávat. Ten váš chlap je nezralý, který si vás váží nárazově, asi jen když o vás jakoby přichází... a to dle mého názoru zdravé prostě není. Bohužel, málokdo si to uvědomuje... A to hlavně to, že zdravý vztah začíná u zdravého postoje k sobě samým, takže se zamyslete i sama nad sebou. Co vysíláte, to se vám vrátí. Já tyhle vztahový hry zkrátka nechápu. Ve vztahu není vítěz, ale prostě partneři na stejné úrovni a jejich vztah je tak silný jako je nejslabší část jejich povah.

pabka
29. kvě 2022

Jako nechávat doma dva hrnky a kupovat si růži, to jako vážně?? To snad ne 🙈🙈

levandule_k
29. kvě 2022

Já nepotřebuji nějaký trik na partnera, abych ho dostala někam, on se mnou zůstal a choval se ke mně hezky. Jsme spolu, protože spolu chceme být, a proto o vztah pečujeme oba. Je pro nás důležité, aby i ten druhý byl šťastný.

Manžel třeba ocení, že navařím, ale ví, že to není moje povinnost. Já ocením, že doma něco uklidí, protože jsem ráda, že se podílí na chodu domácnosti a domácnost neleží na mých bedrech. Ona by neležela ani, protože já bych služku nikomu nedělala. Že mě miluje mi říká často a já jemu také, když přijdu domů z práce dáme si pusu. Oba potřebujeme prostor pro sebe, kdy se můžeme věnovat svým koníčkům. Manžel oceňuje, že mu nenadávám skrz jeho hobby a ani mu u toho nestojím za zadkem.

michaela666
29. kvě 2022

@gracinka7 🤣🤣 jasně, kdo maže ten jede. Tak si budu obhajovat studené večeře. 🤣

gracinka7
29. kvě 2022

@pabka my doma válíme tolik hrnků, že by to mohlo vypadat, že tu denně provozuju gruáč 😂

suzanna123
29. kvě 2022

@gracinka7 a když nemáš chleba, tak mu ho postav 😂

michaela666
29. kvě 2022

@suzanna123 Nebo mu za barákem postav stan, ať může dobývat. 😃

veronicka89
29. kvě 2022

@nikoulinka to se na me nezlob ale to jako funguje jak ? Ze on si mysli ze nekoho mas 🤣 a je na tebe pak milejsi..?

Ty vogo pro tohle chovani si nekdy rikam ze zenske delani tak trapne veci nekdy...

zak1991
29. kvě 2022

Já se řídím úplně jednoduchým pravidlem: Když chceš mít doma prince, nechovej se jako kráva. Protože ke krávě patří jedině vůl. 🤷‍♀️