Rozvod Žďár nad Sázavou - zkušenosti, jak dlouho to trvalo?

16. kvě 2021

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, zjistila jsem že mě manžel po 11 letech podvedl, odešel k ní a po měsíci chce žádat o rozvod. Máme 5 letou dceru. Chtěl by rozvod dohodou, mě se do rozvodu nechce protože ho miluju a nechci rozbít rodinu, ale zároveň nechci dělat problémy. Chtěla jsem se zeptat kdo se rozváděl ve Žďáře, jak dlouho to všechno trvalo a jak to probíhalo, pokud se na všem shodneme?
Děkuji

amazonkajanik
16. kvě 2021

Na otázku neodpovim, ale přeji hodně sil a že si to chlap rozmyslí, nasype si popel na hlavu a budete opět rodina, i když tam ten vroubek z minulosti bude stále strašit. Krucis, měsíc poblouzneni od nějaké rajdy a on by zničil rodinu!

autor
16. kvě 2021

@amazonkajanik právě, nechápu to, řekl že jsme měli problémy, mě se zdál divný a když jsem se ho vždy zeptala jestli se něco neděje. Řekl že nic. Já o žádných problémech nevěděla 😔byla jsem snim moc šťastná.

amazonkajanik
16. kvě 2021

No, to je jejich ochrana, svádět vinu na druhé. Já si prošla něčím podobným, ale impulsem bylo, že jsem byla já, kdo jako první selhal. Bylo to v době,kdy jsme byli od sebe , rok po potratu a hodně se v nás vrtali naši. Jednou jsem ulítla. V něm se to mlátilo až podlehl jedné,ehm, ale bohužel v tom lítal několik týdnů, v podstatě měsíců, než to prasklo. A i když to vypadalo na rozchod, stejně jsem ho hájila, páč z něj udělala pomalu násilníka a já věděla, že to není pravda(nechtěla být za tu špatnou) a to nás zřejmě stmelilo. 3roky na to se nám narodil syn a jsme v rámci možností v pohodě ...

levandule_k
16. kvě 2021

Co znamená rozvod dohodou?

orisek56
16. kvě 2021

Ahoj, nevím ale zkusím se ti zeptat. Ve Žďáře pár přátel mam

autor
17. kvě 2021

@orisek56 super moc děkuji

autor
17. kvě 2021

@levandule_k že sepiseme dohodu o dítě rozdělení majetku a podáme to společně s rozvodem

levandule_k
17. kvě 2021

Já tě obdivuji, že jdeš do rozvodu dohodou, já bych na to asi nedokázala přistoupit. Hlavně ať je ta dohoda férová vůči tobě, ne že odejdeš s holým pozadím.

autor
17. kvě 2021

@levandule_k víš co mě se do rozvodu nechce a přijde mi to všechno unáhlené.. je vidět že jedna v afektu, je asi urazenej, že jsem na to přišla a všichni jsou z našeho okolí na něj naštvaný i jeho rodina, nejradši bych chtela dostat čas.. ale hodně na to spěchá a já se nechci dohadovat kuli dítěti..