Jaký sporťák do terénu vybrat?

prezdivka
16. kvě 2021

Ahoj, potřebovala bych poradit, nejlépe vlastní zkušenost 🙂 Mám vybraných 5 sporťáků, který splňujou moje požadavky co se týče stříšky, madla, košíku... Rozhodnou ale jízdní vlastnosti. Který sporťák bude nejlepší do terénu? Houpavější, ne moc tvrdý? 🤔 Za postřehy předem děkuju ❤️
- moon resea sport
- joie mytrax/versatrax
- bomimi bastien air
- valco snap ultra trend
- riko nuno

bessinka
16. kvě 2021

@prezdivka já doporučuju baby jogger summit x3.máme rok a čtvrt a není terén,co by neprojel.s těžkým srdcem budeme dávat pryč.srovnání s jinými nemám.

purplerain
17. kvě 2021

@bessinka souhlas, také bych doporučila Summit nebo klidně i Elite. Bohužel ho zakladatelka ve výběru nemá a podle toho, co ve výběru má, to asi nebude její šálek kávy.

ninolleta
24. kvě 2021

Valco snap jsou spíš takové lepší golfky. Bomimi bastien air jsem měla a byl fajn, ale není nejlehčí a jednou rukou například se taky pak už špatně ovládá. Asi bych z toho co tu máte volila ten Mytrax, Versatrax nemá myslím tak dlouhou stříšku, ale zase má super koš. Nepíšete do jak moc velkého terénu vlastně kočárek chcete. Jako kdybych měla dát vlastní radu, tak bych radila to, co holky výše. Tedy Baby jogger summit x3 nebo Baby jogger city elite nebo například kočárek od značky TFK.

jennyska
5. led 2022

kočárek bugaboo fox 2