Syn se naučil otáčet na břicho, ale ihned přestal. Mate zkušenost?

barunkiss
4. únor 2023

Dobrý den,

Syn má necelé 4 měsíce a včera se poprvé otočil několikrát na břicho. Dnes ale cely den nic, i když jsem mu pomáhala, nechtěl a raději si leží na boku a žužlá si ruce😄. Když se ho snažím otočit, tlačí se zpátky na zada. Na fyzio bylo vše v pořádku, byli jsme preventivně okolo 3 měsíců.
Mate zkušenost ? Čím by to mohlo být?

Děkuji !

lv
4. únor 2023

Dovednost se upevňuje, neboj nezapomene to.

veunka17
4. únor 2023

Nám malá vždycky něco ukázala, že to umí a pak na to prdela 🤣 a až za nějaký čas to začala "používat"

honatko092
4. únor 2023

První syn to tak taky dělal. Něco nového se mu povedlo, pak to třeba 14 dní nedělal a pak to začal dělat jako profík 🙂 Na necelé 4 měsíce je to super výkon, je šikulka 😉

marianarem
4. únor 2023

@barunkiss Aj u nas to tak parkrat bolo, ze bola akoby taka uputavka na to, co bude tak o 2 tyzdne 🙂

ondul
4. únor 2023

Neni kam spechat, je sikovnej, zesili a uz se nezastavi 😉

barunkiss
autor
4. únor 2023

Děkuji za reakce ☺️.
U starší dcery to mělo takový pomalejší nástup, 2 týdny před ukoncenym 4. Měsícem se začala točit na bok a asi po týdnu co tohle delala se teprve otočila na bříško a už to poté delala neustále. Syn dlouhou dobu nic jen občas se otočil na bok a když jsem včera vařila a byla oba zkontrolovat v obýváku, kde si hrál pod hrazdou, tak ležel na břiše. Potom to předvedl ještě tak 2x a od té doby právě nic. Tak jsem si právě říkala, jestli to není něco divného😄.

cilkat
5. únor 2023

Je to malej chlap a má rád vyzvy :D ... dokázal to, výzva pokorena, už není zajímavá... teď je čas vymyslet novou výzvu. Mami neprud s tocenim... hele jako, nedalo by se něco dělat s temahle priveskama nahoře? Zuzli zuzli 😉 .

lentilkah
5. únor 2023

Dcera to tak mela snad u vsech "milniku".