Dětská kosmetika, jakou máte zkušenost?

zuzaaaaa
5. bře 2017

Ahoj holky, jakou mate zkusenost s detskou kosmetikou-Mixa, Bioderma, Klorane, Sebamed ?
Rada bych poridila aspon nakou koupel na obcasne myti. Prevazne budu mit jen vodou. Diky🙂

olga_
5. bře 2017

Měla jsem Sebamed (mýdlo, masážní olej a olej na zadeček) - za mě dobré. Používala jsem jen občas. V poslední době přecházíme na kosmetiku od Hádka. Má i řadu pro děti s koupelovým olejem a s mycím/sprchovacím. S tím jsem spokojená na max.

zdenka_novotna
5. bře 2017
Uživatel zdenka_novotna je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od zdenka_novotna.

Just medunkova esence a Mandlove mlicko po koupeli 🙂 Prirodni bylinne produkty, ktere vyuzije cela rodina

jitavrtule
5. bře 2017

Mam zkusenost ze mene je vice 🙂 jinak Mixa - za me rozhodne ne, detsky myci gel se sulfaty, brutalne vysusuje i dospelou pokozku. Zbytek vyzkouseny nemam, naopak dobrou zkusenost mam s obycejnym Babylove modrym mycim gelem se slezem z DMka, dobre slozeni, fajn baleni s pumpickou (clovek oceni kdyz jednou rukou drzi dite a druhou potrebuje namydlit), pouzivame od malicka. Od veci pak neni poridit jeste nejaky olejicek (mandlovy, jojobovy, oba jsem mela od topvetu), kdyz se to sejde a je hodne hnusny "bobek", tak olejickem to z kuze pusti lepe a jemneji nez mydlem (takze vlhkym tamponem s olejickem otrit a pak domyt mydlem).

muhehehe
5. bře 2017

Nám se zdaleka nejlépe osvědčilo obyč tuhé mýdlo (kupuji v Rosmannu Babydream) a po koupeli namazat mimčo sádlem. Chvíli voní jak škvareček, ale hnedka to zmizí. Nejlepší kosmetika 🙂 A na zadek máme místo vlhčených ubrousků Medvídka od Eoné, to je olej, který se ředí, a vzniklou emulzí se pak myje prdelka.. krém pak nedávám žádný. Ale máme prďolu už teď trochu větší.. když byla úplné mimčo, tak se občas zadařila nějaká opruzenina.. na to jsem postupně spotřebovala milion vzorků co jsem dostala v průběhu těhotenství na gyndě apod....🙂)

mialagia
5. bře 2017

Tak u nás the best sebamed..mycí gel i mlíko po koupání, extra jemný krém-na obličej i zadeček a krém proti opruzeninám když výjimečně měla zarudlý zadeček(kakala asi 4x denně..) a jinak na zadeček jsou super ubrousky z dm babylove jen s mandlovym olejíčkem!jinak se mi teda ta jejich kosmetika babylove neosvědčila(moc vysušení) a na mytí můžu potvrdit, že super je gel s pumpičkou(taky hipp gel je dobrej), páč člověk nemá volné obě ruce..😉

winter
6. bře 2017

Dobré zkušenosti mám s Weledou, ale dost se mi to prodražilo... Na druhé mimi se chystám vyzkoušet Laveru a kosmetiku z DM.

35_a_budu_mamka
6. bře 2017

Pouzivam jen Hipp, ubrousky, myci gel, olej po koupani i krem na zadecek a mam vybornou zkusenost.

kekulice
6. bře 2017

My jedeme v Nobilis Tilia - koupací mandarinkový olej a v Motherlove. Značky, které mají na reklamu většinou nejsou ty nejlepší, alespoň pro nás ne. Mám ráda čistě přírodní kosmetiku a Nobilis je česká firma, když už tak raději lokální výrobce.

lucy_89
6. bře 2017

Za me je tedy detska kosmetika uplne zbytecna, reklamni tah na matky - nechapu naco potrebuje dite sampon, telove mliko, sprchovy gel a spoustu ruznych kremu... Vzdyt miminka jsou cista 🙂 my mame prirodni mydlo (vyrabim sama ale da se normalne koupit na netu nebo i nekde ve zdrave vyzive). To používám na pokakanou dupku nebo obcas na myti. Misto kremu nejaky olej 100% - kokosovy, olivový, slunečnicový (da se koupit v lekarne). A to staci 🙂

prostejina
6. bře 2017

Klorane mám krém - je super, krásné voní a díky nemu se malý přestaly dělat šupinky na hlavě. Ten sprej na zadeček je trochu horší - nápad super, člověk jim nemusí "šmrdlat" zadeček prstama. Ale nase ho pak.mela červený. Pak mám od klorane micelarku na obličej. Krásně čistí, mala nemá vůbec potnicky, a to i když se hodně potí. Používám tak 1x týdne. Vlhceny ubrousky klorane taky nic moc. Mala mela nacervenalej zadecek po nich.. Pak Medvídek. Super věc, je to přírodní, dobře čistí, ale problém je způsob aplikace. Mám k tomu ty jejich ubrousky, jeden na omytí nestačí, a vyhazovat je (mít z nich jednorázový, je blby - zas tolik jich tam není a furt aby člověk myslel na to, ze musí zase koupit. Oni se dají preprat, tak nám blimbaj v koupelně na topení 🙂 momentálně poizivam Niveu (tmavě modrý) a na zadek dávám aviril pudr a do třísel bepanthen. Tělo a hlavu mazu olejem od saloos pro miminka. Jsou to oleje z levandule a heřmanku. Je to super 🙂

janawei
20. bře 2017

My jsme myli vodou a jednou týdně jsme přidávali do koupele Měsíčkový kojenecký olej od Weledy. A určitě se nám to neprodražilo, myslím, že jsme vypotřebovali jedno balení. Když si začal hodně stoupat a ve vaně řádit, přestali jsme dávat olej, aby to tolik neklouzalo. A začali jsme dávat Měsíčkový dětský šampón, také od Weledy. Je na vlásky i na tělo. Ale stále střídáme s mytím čistou vodou.

petra_studentka
22. říj 2017

Dobrý den maminky,
jsem studentka posledního ročníku na vysoké škole a obracím se na Vás s prosbou o vyplnění dotazníku, který se týká dětské kosmetiky a vlhčených ubrousků. Sama se v této oblasti nevyznám a po pročítání diskuzí jsem usoudila, že právě vy mi dokážete nejlépe poradit a poskytnout objektivní názor.
Dotazník je pouze na 8 minut a Vaše vyplnění mi pomůže k úspěšnému ukončení studia a vstupu do nové etapy života, kdy s přítelem plánujeme miminko a už se moc těším.

Předem děkuji moc za ochotu.

Odkaz na dotazník je zde: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdAKWE...

Petra