Babycalm kapky - jak dlouho je mohu používat?

barmo
30. dub 2019

Dobrý den, mám 3týdenního syna a máme problém s prdíky a kakáním. Používáme Babycalm kapky 10 kapek před každým kojením. Nevíte jak dlouho se mohou používat? Jedna lahvička už dochází tak nevím jestli koupit další a pokračovat dal stejně nebo si dalt pauzu a nebo snížit dávku. Určite zabírají ale žádná sláva to stále není. Prý je to tak na 3 měsíce tyhle problémy..

nikki2304
30. dub 2019

Mě říkali v lékárně, že můžeme používat dle potřeby. Synovi ale vubec nepomáhaly, tak jsme ani další lahvičku nekupovali. Jinak můj první syn na prdiky trpěl hodně. Nepomáhalo vůbec nic a trval až do 6měsíců. Teď u druhého syny je to lepší, na prdiky trpěl hodně první dva měsíce, pak už to nebylo tak hrozné. Ja ale používala ,,hadičku na prdiky" a ta byla super. Synům vždy ulevila a byl klid 😉🐣

uzivatelkapetra
30. dub 2019

Já dávala babycalm cca 3x denně jelikož když je měl častěji, přišla mi jeho stolice až moc průjmová. Kombinovala jsem s biogaia. Neříkám, že jsme se problémům úplně vyhnuli, ale myslím, že to mohlo být bez kapek mnohem horší.
Za mě to takto udělám i u dalšího dítka(pokud bude🙂)

adel2507
30. dub 2019

@barmo Náš malý s tím měl taky velké problémy, nejvíc se mi asi osvědčily kapky espumisan. Nebyl teda kojený, tak jsem mu je přidávala přímo do lahvičky, cca do jeho půl roku.

mirri7
30. dub 2019

Staci davat do doby, nez zacnou byt mimca atktivnejsi... Pretaceji se, plazi, lezou.. Pak uz urcite neni treba. Urcite je dobre nakombinovat s jinymy kapickami.... A pripadne pres den pak nedavat a s blizicim se vecerem zase dat... Alena to mate jeste cas... Ted bych davala bez pauzicek mezi balenim

gnozka
30. dub 2019

Pracuji v lékárně . Klidně do puberty 🙂 je to přírodní produkt . Pokud vidíte , ze pomáhají tak klidně dávejte jak je potřeba .

valentovat
6. říj 2019

@gnozka: mohla bych mít dotaz na baby calm kapky? Datum spotřeby po otevření je pouze 1 měsíc. Myslíte si, že je to nutné to dodržovat, když jsou kapky na přírodní bázi?

uzivatelkapetra
7. říj 2019

@valentovat myslím si, že právě proto je to třeba dodržet, já jsem přetáhla max pár dní.
Je to proto, že tam nejsou žádné konzervanty ani podobné záležitosti. Ona i obyčejná voda v teple časem zasmrádne 🙂
Se mi zdá, že se to i časem zakalilo, ty kapky

valentovat
7. říj 2019

@uzivatelkapetra dobrá, díky moc za názor.Asi na tom něco bude 🙂