Clostil a křeče v břiše, co to mohlo být?

dolihalovaz
8. dub 2016

maminky jak některé víte užívala jsem clostil, pak tři dny snažení o mimčo no a včera večer což je asi tak týden po snažení hrozný křeče v břiše všude nahoře, na boku, a v podbřížku tupá bolest jak hrom. třvalo to asi hodinu. žádná poloha v posteli nezabrala aby to tak nebolelo. nakonec jsem dala ibalgin a dobrý. dnes už to nebolí ale pořád pocit plnosti je. nevíte co to mohlo být? máte zkušenost?

pety91
8. dub 2016

To asi bude zvětšený folikul, potom prasknul, ovulovala jsi asi - takže Clostík fungoval pravděpodobně 🙂 🙂

dolihalovaz
autor
8. dub 2016

@pety91 no podle testu ovulace proběhla už pátek, sobota. minulý týden. takže jak to mám brát? že se to nepovedlo to mimčo?

pmarcela
8. dub 2016

Mě po clostilu taky děsně bolelo břicho, dokonce jsem byla i na gyndě na pohotovosti. Doktroka mi říkala, že to bylo tím, jak při ovulaci praskl folikul a v děloze byla volná tekutina, ta způsobovala ty bolesti. Jinak na zjištění, jestli se to povedlo, je ještě asi brzo.

dolihalovaz
autor
8. dub 2016

@pmarcela takze to neznamena ze se to nepovedlo? Kdyz prask folikul? Potrebovala bych to vysvetlit. Vam se to povedlo i kdyz byli ty bolesti? Neznamena to ze se to pred tydnem nepovedlo?

pety91
8. dub 2016

To že prasknul folikul, že břicho bolelo a pak už ne, to znamená pravděpodobně ovulaci , t.j. to co jsi chtěla.

dolihalovaz
autor
8. dub 2016

@pety91 no to ano ale doktor mi minuly ctvrtek rikal ze nejvetsi pravdepodobnost je nasledujici tri dny ze se to povede. A vcera to bylo uz 7 dni.

dolihalovaz
autor
8. dub 2016

@pety91 a mela sem minuly tyden dve krasne carky na ovu testu. Ted sem si teda udelala taky a druha carka uz nebyla skoro videt.

lussinka88
8. dub 2016

@dolihalovaz muze to byt uhnizdovani... Uvidis za par dni na testiku 😉

dolihalovaz
autor
8. dub 2016

@lussinka88 to by bylo super🙂

dolihalovaz
autor
8. dub 2016

@lussinka88 někdo taky už v nějaké diskuzi psal že po clostilu se to na testu jen tak neukáže. že třeba až za 3 týdny.

pmarcela
8. dub 2016

@dolihalovaz Přesně, jak píše pety91. Jinak týden po snažení je prostě brzo na nějaké spekulace, zda se zadařilo... Spíše by to vypadalo na uhnizďování. Nějakou dobu těm spermiím trvá, než dorazí, kam mají a než se to pak uvrtá, kde má 🙂 Mně tentokrát clostil nepomohl, po třech cyklech jsem ho pak přestala brát.

dolihalovaz
autor
18. dub 2016

tak sem to dostala. takže ty křeče v břiše nic nebylo. no takže první pokus nevyšel.☹ takže příští měsíc znovu.