Dotazník - Aniball

kattes11
12. lis 2021

Milé maminky,
obracím se na Vás s velkou prosbou, zda by mi maminky, prvorodičky, které porodily vaginálně, nemohly vyplnit krátký dotazník. Je to pro ženy, které cvičily i necvičily v těhotenství s pomůckou Aniball.
Data jsou anonymní a budou použita pouze pro praktickou část mé diplomové práce.
Každé jedné z Vás, která si najde čas, mockrát děkuji !

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdBsaH...

maxulekapcule
12. lis 2021

Vyplneno, akorat, ze moje dite melo pod 2500, porod byl vyvolavany tabletkou a dite vytazeno vexem, vzdelani vyssi odborne, pokud Vam to nejak pomuze

nanyh
12. lis 2021

Hotovo🙂

monaluza
12. lis 2021

Vyplneno. Jen mne teda nadzvedla formulace otazky 13. Mne totiz rodila moje mamka v te dobe ucetni. Asi jste myslela, koho jsem mela u porodu a nebo kdo ho vedl, ze?

mia_von_prag
12. lis 2021

Škoda, ze se neptate na spokojenost. Cvicila jsem, mela jsem nastrih, ale fakt jen maly a par stehů a Aniball bych velmi doporučila

mysh_me
13. lis 2021

Vyplnila jsem, ale souhlasim s komentari vyse, ze otazky a moznosti nejsou dobre formulovane. Kde to slo, vyplnila jsem slovy do kolonky “jine”, ale bohuzel tato moznost neni u vsech otazek. Pokud jsem dobre pochopila, jste porodni asistentka, tak byste mohla vedet, ze vybrat jednu ze tri moznosti spontanni kontrakce/tableta/vex neni casto mozne, nekdo muze mit i vsechny moznosti, ja jsem treba mela spontanni porod ukonceny vexem, taky neni jasne co vybrat. Celou dobu u me byla PA a na vex prisel lekar, koho tedy vyplnit u dalsi otazky? Nemluve o te hloupe formulaci “kdo me rodil”, o ktere tu taky uz byla rec. To vam na skole nerikaji, ze rodi rodicka, a porodnik ji asistuje, od toho nazev vasi profese? To je trochu smutne, vkladala jsem do mlade generace porodniku vetsi nadeje…

mariladka
13. lis 2021

Vyplněno, jen u porodu jsem měla jak lékaře tak porodní asistentku, tak jsem vybrala lékaře

jaja01k
13. lis 2021

@kattes11 Mně u otázky 13 chybí možnost “nevím”.

ellyem
13. lis 2021

Vyplněno 🙂 👍🏻

adinka19
13. lis 2021

@kattes11 Vyplneno

vendes
13. lis 2021

@kattes11 Kdo mě rodil? To snad ne... Své děti jsem si porodila sama, žádný lékař ani PA to za mě neudělal.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru