Ahoj holky prosim o radu jak to zvládáte s holením když už máte bříško?
@kijonkova.k dobrá zpráva, že to není povinné 😉 já se po holení vždycky tak osypu, že to asi nedávám, hlavně pak když ty chloupky dorůstají, děsně to píchá ☹ nechám si dole strniště a dlabu na to 😵
@lukava při normálním porodu ne,max.por.asistentka oholí hráz před nástřihem,ale při sekci nebo jiných břišních operacích se holí. 😉 Jinak taky nesnáším,když to dorůstá a občas zaroste nějaký chloupek,hnus.
@kijonkova.k me teda dole neholili kdyz jsem sla na sleak. Proste jen parkrat sjeli ziletkou to bricho, ale ze bych byla oholena, to fakt ne.
@lukava Jinak ja a ziletka taky nejsme kamaradi, takze to resim jen zastrihavanim a pak strojkem bikini line 😉
@crca to byla kráva, když čekáš dvojky,tak to břicho je mega 😀 já ležela před císařem 3 týdny v nemocnici, úprava prostě nebyla a nikdo to nekomentoval, navíc u nás jsou strašně úzký sprcháče,takže jsem měla problém se tam narvat, natož se holit 😀 rodila jsem 37+1 zvládala jsem jenom podpaží ale ta úleva,když jsem se dostala domů!! 🙂
myslím, ze jsem to az do konce davala poslepu, nevim jak, ale asi to bylo ok 🙂
@esterka610 jojo nohy taky ke konci byli mazec,ale pořád jsem si na ně ještě jakštakš viděla,ale to dole...... 😅 a ještě jak mě holila tak mě řízla-copak to já to necítila,ale jak jsem měla pod sebou tu podložku,tak pak vstávám a najednou krev,tak jsem se vyděsila a říkám jim"to je odkud? 😀 "
@sussanah Tak jasně,že nikoho nebudou nutit roztahovat nohy a holit tam,ale přece jen u sekce se musí oholit pubická část,jelikož se jizva vede nad ochupením nebo v něm...Ono,taková procedura není moc příjemná pro pacienty ani pro sestry,co si budeme vykládat.
holí mě manžel a moc rád 😀 teda jako nohy a podpaží zvládám sama 😅
Jéééé, děvčata, díky za tohle téma, už jsem se dlouho tak nenasmála 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Já nemám nohy vůbec chlupaté, ty jsem si nikdy neholila a podpaží a klín zvládám sama- už mám za ty roky praxi a jezdím, jak já říkám, osvedčenýma cestama a osvědčeným směrem 😀 pak jen rukou přejedu proti růstu a poslepu doladím😀
@kijonkova.k jasne, u sekce neni moc co resit, ja jen reagovala na ty jine brisni operace 😉
@sussanah asi záleží na nemocnici,možná už se od toho ustupuje stejně jako při tom porodu.Ale na praxi jsme holili.Jenže to už je doba taky.Pak už jsem na chirurgii nedělala 😉
Me se pri porodu pred 3,5 lety ptali zda chci oholit cela nebo jen kvuli pripadnemu nastrihu.
Depilovala jsem se sama i s dvojčecím břichem, zrcátko a depilátor 😀 A v porodce se ptali, zda chci oholit před sekcí nebo jsem, já samo byla, komplet, pro jistotu, aby na mě nikdo nešahal 😀
Pěkné téma 😀 Já jsem se do 27.tt holila sama s pomocí zrcátka.A včera mě musel dole pomoct manžel,nešlo to ani se zrcátkem 😀 Jinak nožky zvládám zatím v pohodě.Akorát nevím,jak si budu stříhat nehty na nohách 😀
tak holky nechala jsem se inspirovat 🙂 a pustila manžela k žiletce aby mě dole oholil 😀 jelikož nemůžeme mít sex bylo to pro něj muka ale zvládl to 😀 😀 řekla jse mu že to bude muset brát jako samozřejmost, moc se netvářil ale co neudělá pro mimčo 🙂 🙂
pettulka - těžko 😀 a to si představ, že jsi jenom těhotná. já jsem tlustá a těhotná, takže je to jako bych měla bříška rovnou dvě 😀 ale zatím zvládám. šlo to s prvním, musí se to doklepat i teď, jen mi to zabere o chvilku déle 😉 ale je mi to čím dál nepříjemnější, tím spíš, že návštěvy u lékařů se zvyšují a k tomu je ještě léto... 🙄 no nebaví mě to, ale co se dá dělat. nikomu jinému bych to nesvěřila, na to se mám moc ráda 😀
ahojky holky 🙂 pěkny téma 🙂 nohy a podpaží zvladam sama, ikdyž nohy už s obtížemi. a dole mě holý manžel. sice jsem při prvním holení moc mu neduveřovala 🙂 zvladl to na vybornou a ted už mu věřím 😀
Holky, ráda bych zase otevřela tuhle diskuzi. Vy, co se holíte v sedě na okraji vany se zrcátkem - jak zařídíte, aby se zrcátko nezamlžovalo? Jinak já si tam teda oběma rukama nedosáhnu, resp. ano, ale musím přestat dýchat a hned se dusím 😠 A manžel se účastnit nechce 🙄
Hezký den maminky, to já mám výhodu. Partnera to baví mě holit už teď. Jen mám taky vždycky strach ale za pár měsíců už to bez něj nezvládnu. 🙂
Tak zatím to zvládám poslepu, protože už si na ni opravdu nevidím :D ... ale asi zachvíli příjde na řadu manžel... vanu nemáme jen veliký sprcháč 🙂
ja to bravala po slepu i kdyz to nekdy vypadalo ze ssem jak vopelichany kure.. nebo pouzila zrcatko.. a nebo rekla manzelovi 😉
ja to zkousela ohmatavanim... a kdyz uz jsem myslela, ze mam hotovo, tak jsem nasla dalsi :D :D a zrcatko jevlastnim a pritelovi neverim :D bojim se, ze me rizne :D uz tam mam zas bobra :D :D tak se jdu zas na hodinu zavrit a nahmatavat :D :D
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@crca Tak to byla pěkně drzá sestra.To bych si teda nikdy nedovolila a to jsem taky sestra.Není to povinné,holit se.Dobře jste ji to řekla. 🙄 😠