Jaké jméno pro sourozence?

katniss89
8. pro 2017

Ahoj holky, čekáme druhátko (pohlaví nechceme vědět). Prvorozená dostala jméno Stella (hvězdička).
Ráda bych se tu nechala inspirovat jmény pro sourozence, pokud možno opět s hezkým významem 🙂
Pokud to bude holčička, chceme zase dvouslabičné jméno. Pokud chlapeček, tak naopak dlouhé jméno.
Nechceme úplně ta nejdávanější jména, ale ani vyloženě exotiku, něco mezi 😀
Předem děkuji za všechny nápady 🙂

mr_falko
11. pro 2017

co Meda? Maya, Zara, Lara, Timea, Emma, Grace, Lilly, Hannah...

kaccistar
11. pro 2017

Meda a Timea sú krásne... 🙂 my sme nakoniec vybrali pre holčičku Anna alebo Ella, ale ja by som najradšej dala Anna Ella.. obidve.. tak uvidíme. Ale chlapečka stále nevieme :-/ máme doma už Samuela. Podľa mňa krásne meno.. 😀 ale prikláňam sa aj k doporučenému: Timea.. to som chcela ja, ale muž nie 😀

lucyp13
26. pro 2017

Máme lindu a na druhe stále tapu..partner je trochu konzerva takže mi "divočiny" typu malvina,hermina nevyjde

chocolady
26. pro 2017

@lucyp13 co treba Adina/ Milena/ Inka/ Nina/ Sonja/ Amalie.. 🙂

lucyp13
27. pro 2017

@chocolady adina byla moje favoritka na prvni..ale už máme v blizske rodině Annu a to by bylo skoro stejne osloveni..nina se mi libi taky..zda projde do užšího výběru uvidíme ;)

yelowangel
27. pro 2017

Holčička mě napadla Zora, Markéta, Kateřina (Katka), Agnes, Helena, kluk Emanuel (bůh s námi), Samuel, Kryštof, Miloslav, Teodor

katniss89
autor
29. pro 2017

Holky moc díky, ani jsem nečekala tolik nápadů 🙂
Jinak Stella a Sebastian zní opravdu dobře 🙂
Ale s tou holčičkou pořád nevím nevím 😀

bayt
29. pro 2017

@katniss89 Ester znamená taky "hvězda"

ssandy
29. pro 2017

@katniss89 máme Milu, u kluka jsem marná... Taky teď vymýšlím kombinaci.🙂 (Jako třeba další holka Lina, to by byl mazec, 2 sušenky v jedný rodině!😅)

taylor10
30. pro 2017

Mne by se ke Stelle libila Dora — znamena recky darovana — a navic je to nejkrasnejsi zenske jmeno na svete😀 Kdybych mela dve holcicky, byly by Dora a Stela🙂

deniee
30. pro 2017

@taylor10 Dory mi říká máma, ačkoliv se jmenuji Denisa.. 😅

katniss89
autor
31. pro 2017

Holky a co třeba jméno Alana (Alanka, Alča)?

bielanevesta
31. pro 2017

@katniss89 mne sa páči v tvare Alaina☺

clear301
2. led 2018

Klára - jasná, světlá
Ester - hvězda
Jasmína
Aurélie - zlatá (Aurinka,...)
Tea - božská
Valerie - být silná
pro kluka:
Sebastian, Bartoloměj, Benjamin, Benedikt, Dorian, Damián, Florián, Fabián, Kristián, Maxmilián, Mikuláš, Oliver, RICHARD, Teodor, Timotej

chocolady
2. led 2018

@clear301 u jmena Tea bych pouzila radsi variantu s h - Thea - anglicky mluvici si jinak vybavi pri cteni jako prvni caj 😀

katniss89
autor
17. říj 2019

Tak máme nakonec Stellu a Ester, ale co čert nechtěl...čekáme další holčičku 😀 A teď babo raď třetí jméno 😀

luckaperlicka
17. říj 2019

@katniss89 Mě se moc líbí Meda. Kdyby se nám po tom našem raubíři podařily dvě holčičky, mými favority jsou Stella a Meda 😉

codal
17. říj 2019

Bratránek má holčičky Stellu a Emmu..

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru