Je to jisté, že jsem těhotná?

beruska187
14. únor 2016

Dobrý den, chci se zeptat. Měla jsem s přítelem chraneny pohlavní styk avsak kdyz jsme se pokouseli o prvni zasunuti, tak nam to nevyslo ani napoprve ani na podruhe, rekla jsem priteli at to zkusi bez kondomu, po neustalem zkouseni se to povedlo a ihned si dal kondom a pokračovali jsme s kondomem. Přítelem neměl ajakulaci. Teď je to 5. den po styku a mám všechny příznaky otěhotnění. Bolest prsou citlivost nosu neustale chodim na WC, únava. Také mám zhruba tyden před menstruaci a měla jsem po pohlavním styku plodné dny.

Je to 3 dny po tom co jsem pridavala tento prispevek a dnes vecer tedy zhruba po tydnu jsem dostala predcasnou menstruaci asi o 5 dni.Chtela bych se zeptat co to znamena?Zda to znamena,ze uz nemuzu byt tehotna.Dekuji

balaluku
14. únor 2016

Těhotná nejspíš nebudeš.Kdyby jsi otěhotněla tak 5 dní po té bys neměla těhotenské příznaky a to, že jsi dostala menstruaci o 5 dní dřív podle mě také není nic nenormálního. Pokud budeš mít stále podezření můžeš zkusit těhotenský test, ale až později.

beruska187
autor
14. únor 2016

@balaluku Děkuji,jsem klidnější,ale ten testik si radsi udelam

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru