Jsem těhotná?

nany_
20. kvě 2019

Ahoj holky, v patek jsem mela dostat MS. Dopoledne me hodne bolelo bricho, presne jako pri menstruaci, ale nedostala jsem ji. Merim si i bazalni teplotu a tu mam porad okolo 37 - 37,2 st. Dnes jsem si delala test a byl negativni, ani maly duch tam nebyl. Snazime se s pritelem uz pres rok a moc by jsme si prali, aby to uz konecne vyslo.

jirikmaminka
20. kvě 2019

Nekomu roste hcg pomaleji zkus udelat rano test za 2 dny a uvidis

nita1984
20. kvě 2019

Pokud je test negativní, těhotná na 99% nejsi. Počkej pár dní, test opakuj a když ani tam nic nebude, zajdi si k dr

andreavoborilova
20. kvě 2019

@nany_ někde to HCG roste opravdu pomalu zopakuj zítra ráno každý den je to znát. Ale na druhou stranu to by si musela otěhotnět před chvilkou jinak většinou platí že když je zpoždění tak už by na testu mělo být něco vidět, ja pro pokusech otěhotnět toto měla několikrát a nakonec jsem to dostala. Paradoxně v měsíc kdy se to povedlo se čárka ukázala ještě den před očekávanou ms. Držím palce.

nany_
autor
20. kvě 2019

@andreavoborilova dekuji za rady.. ale myslim si, ze to opet nevyslo.. cely mesic jsem mela nizkou BT a par dni pred MS to slo nahoru a porad se to drzi, tak jsem myslela, ze se konecne povedlo, ale asi opet ne..

katule1990
20. kvě 2019

@nany_ Tak jestli jsi měla celý měsíc nízkou BT, tak nejspíš ještě neproběhla ovulace, mohla proběhnout později (posunout se), pak se teprve zvýšila ta teplota a tím se taky mohl posunout termín očekávané MS. Kdyžtak pošli, jak vypadá graf, můžeme se na něj kouknout 🙂.

nany_
autor
20. kvě 2019

@katule1990 Tady je graf.. merit jsem zacala 29.4., ale to byla teplota oba dny do konce mesice 36,6, na fotce je zaznam od 1.5. po dnesni rano. Spis si myslim, ze to opravdu bude ta opozdena ovulace, protoze nemam zadne priznaky, citim se dobre.

katule1990
20. kvě 2019

@nany_ Jej, tak to je trošku těžší se vyznat v takovém grafu 😅. Můžeš zkusit nějakou aplikaci na zaznamenávání teplot, tam je to lépe vidět a lépe se pak strefíte do správného dne 🙂, např. fertilityfriend nebo womenzone. Z grafu bych tipovala ovu buď 9. 5. nebo 13. 5. Nepozorovala jsi ovulační hlen, podle kterého by šla ovulace také poznat? Každopádně, kdyby byla ovu 9. 5., tak bys byla 11 DPO a to by ještě test nemusel být pozitivní a kdyby 13. 5., tak bys byla 7 DPO a to by ti test ještě případné těhotenství neukázal určitě. Z toho vyplývá, že ztracené to ještě určitě není 🙂.

nany_
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
nany_
autor
20. kvě 2019

@katule1990 Dostala jsem tohle od svého gynekologa, takže zaznamenávám sem, ale určitě zkusím nějakou aplikaci 🙂 Strefit do správného dne... Ja si řiká, že není možné, aby jsme se za rok nestrefili do správného dne při míře našeho častého sexu 😃 Spíš bude někde problém, jen zjistit kde.. Přítel je už objednaný na spermiogram a já na krevní testy.. Tak já budu pořád trošku doufat, že se to povedlo. 🙂

katule1990
20. kvě 2019

@nany_ V té aplikaci to líp uvidíš 🙂. Povést se určitě mohlo, zatím není tak dlouho po ovulaci, aby už to muselo být vidět na testu, takže držím palce 🙂. My se snažíme už 2 roky a zjistili nám špatné výsledky spermiogramu. Myslím, že výsledky jsou malinko lepší, když máme delší abstinenci. Pokud by to nevyšlo, tak je dobré si na testy zajít, abyste kdyžtak věděli, kde tomu pomoct. Snad to ale nebude potřeba 🙂.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru