Kolik šálků fenyklového čaje můžu denně vypít?

misi.21
6. srp 2011

Ahoj,chtěla bych se zeptat,kolik šálků denně můžu pít fenyklového čaje?? A jak dlouho můžu dávat kapičky Espumisan?

bufina
6. srp 2011

Z fenyklovým čajem to moc nepřeháněj, větší množství je spíš na škodu a mimčo má pak ještě větší bolení... S Espumisanem zkušenost nemám, ale třeba Sab Simplex jsme mohli dávat neomezeně, teda spíš museli, kvůli tříselné kýle, aby se malýmu nedělali prdíky a nebrečel... Takže sme je dávali s každým kojením.

iira
6. srp 2011

ja piju 2* denne a espumisan malemu davam od malicka a pomaha nam hodne ,jinak myslim ze davat tak 3 mesice a pak uz to zvladnou deti sami,ale pozeptej se doktorky ..jinak ja uz ty kapky nedavam pokazde,ale ob kojeni a treba v noci je nedavam

ladybugie
6. srp 2011

espumisan děti smějí?? My dávaly malé jen Sab Simplex. Feniklový čaj jsem já při kojení nepila vůbec a malá ho dostala vždycky, když bylo nejhůř, vypila max 50denně po dobu dvou, tří dnů. Pak jsme zase vysadili.

ja.na81
6. srp 2011

S kapickami zkusenost bohuzel nemam... Caj jsem nepila ciste fenyklovy, ale ten "kojici", kde je i fenykl obsazeny a vypila jsem ho urcite tak litr denne, me strasne chutnal 😉 a prcek byl nastesti v pohode 🙂

benjik
6. srp 2011

fenyklový čaj se dává takhle malým mimčům spíš po lžičkách. Já to takdělala,sama jsem ho nepila,otékal mi po něm jazyk.. No a pokud bolí mimčo bříško,zkus i pupík gel,nám pomáhal nejlíp a během chvilky.

jankadudova
7. srp 2011

Espumizan je totez co Sab simplex, jen je o trochu silnejsi, ale zase se ho dava mene. Takze to vyjde stejne🙂 muze se davat podle potreby.