Křeče ve 14tt na levé straně dál od pupku a pod pupkem

janulkar99
12. únor 2017

Holky prodím poraďte končím 14.týden. V pátek v noci jsem se v leže protáhla v postely abych se otočila a chytla mě křeč na levé straně kousek dál od pupku a kousek pod pupkem. Bolest to byla stejna jako když máte křeč v lýtku. Za chvíli to přešlo a spala jsem dál. Akorát včera jsem sem tam citila tlak i dnes obcas v tom místě jak byla křeč. Příjde mi to jako by se tam natahl sval ale nevím. A když to trochu pomačkam ci zmacknu tam kde byla ta křeč tak to taky ještě citím že tam byla ta křeč. Nechapu to magnesko jim 3x denne. Bud se mi po tom protažení natahl sval trosku a nebo mi tam nejaky nerv nebo neco. Nekrvácím nešpiním nic.
Je to moje druhé těhotenství a bojím se o miminko. Nevíte co to mohlo být nebo nějaká rada prosím.
děkuji

medulinek
12. únor 2017

Muze to byt natazeny sval,skriply nerv,ale nemyslim,ze by to bylo neco,co hy ohrozovalo tehu

alcar
12. únor 2017

Nic to neni, bud v klidu. 😉 Natahuji se postranni vazy tim, jak se zvetsuje deloha. U druheho tehotenstvi je toto vyraznejsi nez u prvniho. Ja cekam dvojcata a tohle pocituju snad kazdy den a taky se mi to stava nejvice v noci pri pretaceni, najednou jakoby krec, ktera trva par sekund a pak me to misto cely den boli. Necekej, ze ti magnesko od toho nejak extra ulevi. Vetsinou tyhle pocity trvaji par dni, jak miminko skokove roste a pak je zase klid.

moncad
20. únor 2017

Jak píše alcar jsou to vazy, které drží dělohu. Mám to taky a ptala jsem se gyn a řekl, že to je normální. Mě to táhne až od třísel - to cítím po celý den, a v noci mě budí křeče 🙂

absintka19
20. únor 2017

@alcar
@moncad
@janulkar99 bud v klidu, jak psaly holky je to mormal 🙂 pak treba budes mit krece v nohou jako ja, hold uz se tolik neprotahnu protoze to pak taha a boli 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru