Mohu cítit těhotenské příznaky den po styku?

salil
9. srp 2014

Ahoj, prosím o názor. Pohlavní styk 18. den cyklu ( cyklus mám cca 33-34 dnů). Dnes, druhý den po, je mi divně a pobolívá mě podbřišek jako při ovulaci. V případě kdyby šlo o těhotenství, mohu cítit příznaky tak brzo?
Takový dodatek - minulý cyklus jsem si píchala hormony, darovala jsem vajíčka, varovali před vysokým rizikem otěhotnění, ale že dalším cyklem se vše upraví a dá do normálu....

damae
9. srp 2014

Ahoj, podle všeho by druhý den nemělo být nic znát. Nemůže to být opravdu ovulace? Případně nervy? Příznaky těhotenství je strašně snadné si vsugerovat 🙂

salomee
9. srp 2014

Jak máš dlouhej cyklus, moc neřekne...spíš kdy byla ovul. ..? Na příznaky, jako že tělo reaguje, je vážně brzy...ale uvidíš, no.

bajana
9. srp 2014

Priznaky takto skoro nie je mozne citit...

zickemartina
9. srp 2014

rekla bych ze to jeste nic neznamena. ikdyz musim rict, ze ja asi treti nebo ctvrty den zacala mit priznaky nachlazani (ucpany nos, unava a malatnost) a zacala jsem pomalu citit napeti v prsou. ktere se stupnovalo. asi 8 den jsem uz nemohla bolesti spat na brise a zacala byt precitlivela na pachy. asi 12 den se mi zacalo delat pravidelne po ranu (cca v 10hodin dopoledne) spatne.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru