Může být pozitivní tt a negativní krev. testy?

zoufalka88
18. čer 2015

Ahoj, v neděli se mi nedostavila ms, test negativní, dnes ráno jsem test dělala znovu a objevily se dvě čárky (slabší) 🙂 Šla jsem hned na gyndu,kde mi sestra řekla,že jdu moc brzo ( prý jsem měla přijít až po 2 - 4 týdnech po vynechání ms), pan doktor opravdu na ultrazvuku neviděl ani náznak... Sestra mi vzala krev a zítra mám zavolat na výsledky.

Moc se bojím, že výsledky z krve budou negativní , myslíte, že se to může stát?

Omlouvám se možná za hloupý dotaz,ale jsem strašně nervózní 😒

reketka
19. čer 2015

Pokud jsi tehu, tak bude hcg v krvi, zjisti cokoli co je vic jak 0 😉 Jinak je urcite lepsi vydrzet, nestresovat se a zajit k dr az po tech 2-4 tydnech i kdyz je to tezke 😉

charminge
19. čer 2015

v den kdy měla dorazit ms, by měli být krevní testy už prokazatelné, kord jestli se jedná o těhotenské čárky na testu - tak krev už bude v tuto chvíli pozitivní, pokud bude krev negativní, tak těhotná s největší pravděpodobností nejsi, ale ještě je možné, že i na tu krev bylo brzy - ale v tom případě těhotenský test ti ještě ani nemohl vyjít (udává se, že z krve se to dá zjistit již po 10-14 dnech po oplodnění ) Krevní testy jsou spolehlivé - a je to na krvi vidět o několik dní dříve než na volně prodejných TT. Na ultrazvuku to je vidět někdy až na 5 týdnu, možná proto ti sestra říkala, že jsi měla přijít později, aby nemuseli brát krev . Tak držím pěsti. Dej vědět, jak jsi dopadla.

zoufalka88
autor
19. čer 2015

Klaplo to 🙂 v pondělí jdu znovu na krev, jestli to stoupá...

charminge
20. čer 2015

Super 🙂 Držím pěsti a přeji hezké těhulkování. 😉

zoufalka88
autor
9. črc 2015

Tak pred tydnem jsem byla na ultrazvuku a plod byl 3mm , ale nebylo videt srdicko, doktor rekl, ze to nevypada moc dobre a ze mam za tyden prijit. Cely tyden probihal ok, ale vcera vecer jsem zacla malinko spinit a v noci me dost bolelo bricho jako pri ms.
Uz prestavam doufat, ze mi doktor rekne neco pozitivniho a pripravuju se na nejhorsi - kyretaz.
Za hodinu budu na ultrazvuku a dozvim se pravdu, nevim, jak se s tim vyrovnat :( :(

lucinka58
9. črc 2015

@zoufalka88 Hele, pokud by se ukázalo, že je něco špatně, tak se s tím vyrovnáš - to se neboj. Já si zamlklé těhotenství obrečela (bohužel u mě srdíčko na ultrazvuku bilo a za další 2 týdny už nebilo ☹) - potratila jsem v 9 tt, šla na revizi, počkala 4 týdny do další menstruace a ta další už se nedostavila, protože jsem byla znovu těhotná. Musíš to brát tak, že příroda ví co dělá. Ale teď bych ještě flintu do žita neházela. Uklidni se, nenervuj se a šupajdi na ten ultrazvuk - všechno může být v naprostém pořádku a to špinění nemusí nic znamenat 🙂 Drž se!!!!!

zoufalka88
autor
9. črc 2015

tak bohuzel ultrazvuk byl porad stejny, zadne srdicko ani zvetseni, zacla jsem i vice krvacet, tudiz me pan doktor posila zitra na preruseni do nemocnice :( tak jen jsem se potrebovala vypsat.... budeme se snazit dal :( uz jsem to obrecela :(

gabi1950
11. zář 2018

Ahoj,chtěla bych se zeptat.PM jsem měla 26,7,,těhotenský test min.týden druhá čárka slabě vidět.Dnes jsem byla u doktorky na ultrazvuku bylo vidět jen malinký kolečko/zapsala mi orientačně 6+5tt/,vzala krev.Je možný ,že by mohlo být v 6+5 nízký HCg a je malinký kolečko v téhle době v poho?Mám tvrdý podbřišek,nevolnosti,pořád běhám na malou...Moc si mimi přejeme,osm se snažíme,oba jsme zdravotně o.k.Děkujupředem za odpovědi..

moxha
11. zář 2018

@gabi1950 ne normální to není.Pokud jsi v 7 týdnů,tak už by tam muselo být vidět mnohem víc,než jen kolečko.Možná jsi měla posunutou ovulaci,ale spíš to vypadá na neprosperující těhotenství.Určitě máš další kontrolu a na ní se rozhodne...Držím pěsti.Já jsem toto zažila 3x a nikdy to nevyšlo...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru