Můžu už být těhotná? Jsem unavená, mám skoro pořád hlad

mare1
10. črc 2014

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, jestli si myslíte, že bych mohla být těhotná?
Brala jsem HA cca 5 let, a protože jsem nějakou dobu něměla známost, tak jsem je brát přestala. Nebrala jsem je zhruba půl roku, ale pak jsem se seznámila s nynějším přítelem, a tak jsem je znovu začala brát.

Protože jsem si dva dny za sebou zapomněla vzít prášek a vzala jsem si ho vždy až druhý den, řekli jsme si, že je vysadím a přestanu brát, a začneme se snažit hned. V platíčku jsem měla dobráno cca 8 pilulek, to znamená, že to bylo v 2. týdnu braní, co jsem je přestala brát. Netušila jsem, že se to nesmí. To bylo 5.5. Kvůli vysazení jsem dostala pro mě tenkrát nečekanou MS 9. 5. a 12. 5. mi skončila. Prášky už jsem si samozřejmě nenasadila, a snažili jsme se dál, i přes negativní testy, což jsem dělala zbytečně a zbytečně jsem byla zklamaná. Takže plodné dny jsem měla kolem 22.5. a další MS jsem dostala až 13. 6. a skončila mi 16. 6. I přes MS jsme se s přítelem milovali, protože si tak moc přejeme miminko, že jsem někde četla, že některé otěhotněli i přes MS. A protože si nejsem tak jistá těmi plodnými dny, tak jsme se snažili skoro každý den. Kolem 27. – 29. jsem měla vypočítané ty plodné dny (nevím tedy, jestli správně), a tak jsme se snažili každý den, s tím, že se opravdu už musí zadařit. MS bych měla dostat tento pátek 11. 7., jsem strašně unavená, a cítím se jinak, mám takové divné břicho, jako kdyby se uvnitř něco dělo, často chodím na malou a mám skoro pořád hlad a mohu sníst něco slaného a vzápětí třeba čokoládu. Navíc nemohu spát na břiše, a to jsem tak usínala pořád, a teď poslední dvě noci se pořád budím a nemohu usnout třeba i hodinu a půl.
Omlouvám se za dlouhý román, ale myslíte si, že už by se mohlo zadařit? 🙂

domca89
10. črc 2014

@mare1 No jestli se zadařilo nevím, ale pro to aby se zadařilo je dost často směrodatné nemyslet na to. Pokud se na to soustředíš jako zrovna teď budeš mít 100% skoro všechny příznaky. Takže být tebou vypustím to a klid. Já na to taky myslela pořád a až když mě poslali na 2týdny pryč. Říkala jsem si že otěhotnět bude těžké, že se na to vykašlu. Vrátila jsem se, dostala týden dovolené a mimísek je na cestě.

mare1
autor
10. črc 2014

@domca89 Jasný, já vím, ale moc si miminko přejeme, je to těžký na to nemyslet 😒

domca89
10. črc 2014

@mare1 Myslela jsem na to 3,5roku s bývalým a nic. Pak přes rok se současným a taky nic, pak jsem si řekla, že když mám ovulku ve chvíli, kdy nejsem doma, není šance a prd je to tam.

mare1
autor
10. črc 2014

Tak snad to dopadne. 🙂 Máme se s přítelem teď stěhovat, tak snad na to přestanu už konečně myslet :D Jinak mi to moc nejde, všude vidím děti a těhotný... a už chci taky. 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru