Oční kapky, je možné je používat ve III. trimestru?

anieb
29. kvě 2015

Ahoj Maminky, chtěla jsem se Vás zeptat....nosím kontaktní čočky, už druhý den mám červené kolem duhovky levého oka, čočky jsem jsem si sundala a jsem teď na brýlích. Oko mě nijak nebolí, neštípe, akorát mám pocit jako by bylo trošku suchší. Máte některá z Vás podobnou zkušenost a je možné používat oční kapky? Předem moc děkuji za příspěvky a rady.

cepanka
29. kvě 2015

Kápni si tam zatím jen roztok od čoček...Pokud máš suché oko, mělo by to stačit..Když ne, kup kapičky, v lékárně poradí...

anieb
autor
29. kvě 2015

@cepanka děkuji 🙂 vyzkouším 🙂

diniki
31. kvě 2015

Já bych se v lékárně zeptala na možnost použití v těhotenství bepanthen očních kapek. Jsou super v tom, že jsou to jednotlivé ampulky, kdy jedna vydrží tak na 2 aplikace. A zbytek se může schovat na jindy. Nehrozí to, že projdou 🙂 Navíc nejsou návykové (jako třeba visine). U nás je s nimi spokojená celá rodina. A třeba vám dají v lékárně jednu vzorkovou ampulku zdarma 🙂

anieb
autor
1. čer 2015

@diniki Ahojky 🙂 dneska už mám naštěstí oko vpořádku 🙂 Ale i tak si je pořídím, protože jsem je našla na netu a dost mě zaujaly 🙂 Jinak jsem taky došla k závěru, že mi asi nesedí řasenka, kterou jsem doteď používala. Nikdy jsem s ní neměla problém a včera jak už jsem oko měla ok, tak jsem se k rodičům namalovala a ouha, oko znovu zčervenalo.

avantgarda
1. čer 2015

@diniki Bepanthen oční kapky jsou na suché oči oblíbené i u nás.

martakrejci3
6. pro 2021

doporučuji kapky Occusept (mohou se používat jak v těhotenství, při kojení i pro nejmenší miminka) a v kombinaci s kontaktními čočkami se dobře snáší, výborně zvlhčí oko a jsou super na výplachy (balení obsahuje šikovnou vaničku)

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru