Oční kapky na červené a nevyspané oči, máte zkušenost?

koriandrie
20. led 2016
Uživatel koriandrie je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od koriandrie.

Ahoj maminky, nemáte někdo zkušenost s dobrýma očníma kapkama, které pomáhají na zarudlé a suché oči? Používám i kontaktní čočky, takže jsou oči celkově hodně unavené. A visine už mi nedělají dobře. Děkuju za rady 🙂

sisinka74
20. led 2016

Já používám okuflash.

koriandrie
autor
20. led 2016
Uživatel koriandrie je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od koriandrie.

@sisinka74 To jsem taky zkoušela a moc mi to nevyhovovalo :( mám ty oči opravdu hodně náchylné na všechno .. Ale děkuju za radu

suzina08
21. led 2016

Moje mamka na to také trpí a dlouho používala Visine, který jí tedy vždycky ulevil 😉 Já sama zkušenost nemám, používám kapky kvůli kontaktním čočkám, ale na to se používají jiné 🙂

pavlapola
24. led 2016
Uživatel pavlapola je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od pavlapola.

@koriandrie Já jsem hodně spokojená s očníma kapkama od Avilut http://www.avilut.cz/produkty/. Pracuju v zakouřeném prostředí a hodně mi pomáhají 🙂 zkus se podívat

jacquenette
31. led 2016
Uživatel jacquenette je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od jacquenette.

@pavlapola Když používáš oční kapky nemáš prosím zkušenost s ostatníma produktama Avilut (3-forte) nemůžu najít žádné recenze a píšou, že to pomáhá chránit zrak před dalším zhoršováním

michaelanavrc
2. únor 2016
Uživatel michaelanavrc je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od michaelanavrc.

jasne na ty unavene oci a celkove problemy s ocima je avilut dobrej, my ji pouzivame v rodine skoro vsichni, kdyz se nejakej problem objevi, ted jak furt cucime do pocitacu atd tak je to oko proste vic namahany..

zvirka
2. únor 2016

Po operaci mám podobný problém, přímo od lékaře mám doporučený Hyal-Drop, jsou dražší, ale vydrží dlouho. Používám 2,5 roku a spokojenost.

majki636
25. únor 2017
Uživatel majki636 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od majki636.

Já používám kapky Gelone, ihned uleví!