Špatně rostoucí HCG

evcachcemiminko
18. srp 2018

Ženy, mám za sebou za poslední necelé dva roky 4 těhotenství. Zatím žádné nedopadlo. Mám jedno ZT v 11tt, biochemické t., Mimodelozni s odstranym levým vejcovodem. Po druhém IUI jsem otěhotněla, prekvapive. Dominantní folikul byl na pravé straně a vejcovod na levé straně s tím, že vejcovod je vinutého tvaru. HCG neroste ideálně 15 dpo 53 jednotek, 16 dpo 94 j., 18 dpo 229 jednotek, 20 dpo 554 jednotek, 22dpo 588 jednotek, 24 dpo 1055 jednotek. Doktorka v CAR v děloze nic nevidí, říká že se jí zdá že v děloze vidí stín…no uvidíme. Začala jsem nárazové krvácet. Zatím 2× tak půl hodinky čirá krev. Mám strach z dalšího mimodelozniho těhotenství. Všechny testy mě i partnerovi vyšli ukazkove. Jedině vyšetření, které nám chybí je imunologie. Doktorka řekla, že je zbytečně stejně na jakoukoliv chybu v imunitě dávají prednison. Beru Ascorutin, utrogestan a prednison. Už vážně nevím, co dál. Partner v nervech, já v nervech. Je možné, že toto těhotenství dopadne jinak než mimodelozne. Bolesti žádné nemam, dnes jsem 5 plus 3. Děkuji za reakce.

marcicek84
18. srp 2018

@evcachcemiminko proč bys měla mít zase mimoděložní, oni tě nevyšetřovali, aby se to neopakovala u druhého vejcovodu??

vendelinka08
18. srp 2018

@evcachcemiminko ale tve hcg roste spravne..co dva dny dvojnasobek...a pokud jsi 5+3..tak jeste nemusi byt nic videt..me az v 6tt videl vacek v deloze a za dva tydny embryo a srdicko...je to sice hrozne..ale na zacatku s tim nikdo nic neudela...kdyby si krvacela hodne nebo mela velke bolesti..tak zajed na pohotovost..

moly001
18. srp 2018

@evachcemiminko teď je to opravdu buď a nebo...pokud je krvácení, může to i samovolně odejít. Ale taky nemusí....Hodnota HCG je u každé individuální, roste, to je dobrá zpráva. A jak píše vendelinka08 takto brzy by se stejně nedalo nic dělat, takže nezbývá než čekat..Držím pěsti, ať je na další návštěvě u Dr. Vše v pořádku🙂

biedronca
18. srp 2018

@evcachcemiminko Ahoj, moje momentální zkušenost...
Snažíme se rok a půl, ted v cervenci vyšlo naše první IUI, zázrak.
14dpo na testu duch, 15dpo hcg 32 jen! 17dpo hcg 51. Taky rostlo,ale pomalu... jeden tydene nebylo videt nic, jen vysoká těhotesnká sliznice. Na dalším uZ taky porad nic neviděl, rikal ze to nevidí moc dobre, ze asi spustí potratové krvácení....
My odjeli nadovolenou do Turecka, a po ní hned kontrola.
Na UZ gestační váček, ale prazdny. Rikala jsem si, super, něco se tam deje, klube, Začala jsem veřit, že vse dobre dopadne, rekli jsme to rodičům a vse brali pozitivně.
Další týden na UZ porad prazdny gestační váček, doktor mi sdělil, že tohle nevypadá opravdu dobře, že v 90% prostě se vajíčko oplodnilo, uhnízdilo ale uz se nevyvyjí,proto porad prazdná bublina, zetomu dáme týden a kdyz ani potom nic, domluvíme si revizi.
Vcera revize proběhla... Ten gestační váček porad rostl, i to HCG rostlo, děloha se chovala těhotně, protože tam v ní "něco" bylo. Ikdyz prázdné...
Za celou dobu jsem ani jednou nespinila, nekrvácela, vubec nic mě nebolelo.
Protože to je 2 potrat za půl roku, hned mi v CARU dali zadanky na imunologické, genetické a hematologické vyšetrení. Ty provedu,počkam na vysledky a na snažení kašlu.
KLidně měsíc, dva .. tři, se chci odprostit, odpočinout a nerešit ultrazvuky,doktory, hormony a ten kolotoč kolem. Kašlu na to, necham vse volně. A to se snažíme o první, je mi 28 let. Přítel spermio ukázkové,jáale spatná stítná zláza a hlavně PCOS, nerostou mi folikuly.

evcachcemiminko
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
tortojs
18. srp 2018

Můj syn jako hcg rostl nestandardně. Zdvojnasobovalo se až co 4-5 dní, někdy za dva dny. Do toho dvakrát krvácení a přesto už mu bude rok.

Teď je to opravdu buď a nebo. Je to plně na vývoji embrya.

evcachcemiminko
autor
29. srp 2018

Tak opět mimoděložní těhotenství. Tentokrát odebrali levý vejcovod.

vendelinka08
29. srp 2018

@evcachcemiminko to me mrzi..svagrova podelala take 2x mimodelozni..nakonec maji dvojcata s umeleho oplodneni..prirozene to proste neslo. Drzte se.

tortojs
29. srp 2018

@evcachcemiminko to mě moc mrzí. 😯