Tetování při kojení, jak to snášelo dítě?

nov.tere
26. pro 2015

Ahoj mám dotaz ohledně tetování při kojení. Podstoupila to některá a jak to snášelo dítě. Dostala jsem poukaz na tetování a kojím a chtěla bych co nejdéle. A poukaz platí dva měsíce.

monasek84
26. pro 2015

Pokud vim, tak tetovat pri kojeni se nema, kvuli pripadne infekci, otrave krve atd. Ja osobne bych to neriskovala a radsi se ve studiu zkusila domluvit, jestli by ti kvuli kojeni prodlouzili ten poukaz.

werunqa
26. pro 2015

Já bych to taky neriskovala..slyšela jsem to samé co píše monasek 84..Já sama se chci tetovat až teďka konečně..až jsem dokojila 🙂

evapater89
26. pro 2015

Také bych to neriskla. Nechala jsem se tetovat az jsem přestala kojit - teda az po rice a půl. Ted čekáme další mimco a chtěla bych opět zvecnit datum narození, ale určitě počkám abych neohrozila mimco. Někdy po tetování ti nemusí byt ani nejlépe. Někdo má horečku jakbtelo bojuje s cizí látkou v těle a ta infekce hrozí vždy. Ne třeba v samotném salonu, ale doma se ti to může zanitit.

mpbk
26. pro 2015

Kamarádka byla, nechávala si jen malé (jméno) a prý úplně v pohodě. Jen mám pocit, že vynechala jedno kojení.

bambullkaa
26. pro 2015

Moje dvorní tatérka mi hned řekla že až dokojím (teda jestli budu protože poprvé jsem nekojila) tak mě zase bude ráda tetovat. Během kojení bych neriskovala a jak už se tu píše, zkusila bych se s tatérém/tatérkou domluvit na později. Oni to pochopí a taky nebudou chtět riskovat 😉

jerrysskating
26. pro 2015

Já jsem se nechávala tetovat když jsem kojila. Tatérovi jsem to neřekla a na kojení to nemá žádný vliv. Pokud se necháš tetovat v salonu kde dbají na hygienu tak si myslím že se nemůže nic stát.

oriell
27. pro 2015
Uživatel oriell je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od oriell.

Já si myslím, že v dnešní době už jsou tetovací salony na úplně jiné úrovni. Možná bych se zeptala doktorky, ale myslím si, že tetování samotné nemůže mít na kojení žádný vliv 🙂