"Univerzální" Venušiny kuličky, existují?

maevy
11. led 2015

Ahoj, mám dvě děti,dva porody za sebou a me pánevní dno není co bývalo... Potřebuji ho posílit. Pomáhají Venušiny kuličky.
Hledala jsem v eshopech,ale je jich tolik,ze nevím které vybrat. Poradite?
Existuji nějaké "univerzální"? Které sedí mnoho ženám? Cenově tak průměr...

A co ty z DM drogerie?

Děkuji moc!!!

lv
12. led 2015

Ty kuličky neporadim, lze ovšem cvičit to pánevní dno i bez, vtahovanim, série po desíti, par vteřin držet, několikrát denně..krytím si tím čas ve frontách, čekání na bus...

anatanka
12. led 2015

@maevy Urcite vic nez Venusiny kulicky zabere cviceni s posilovanim panevniho dna. Jestli uz ted (v tomto veku) s nim citis problemy, tak bych s cviceni stopro zacala. Kdyby ti nestacily cviky z netu, tak moje kamaradka a kolegyne se specializuje na trenink zen po porodu.

myskin
15. led 2015

Taky bych to určitě kombinovala se cvičením. Kuličky jako doplněk. Ale sama jsem zvědavá jestli ti někdo doporučí nějaké konkrétní.

patri16
20. pro 2015

Venušiny kuličky jsou několika druhů a každému vyhovuje něco jiného. https://www.dumsexu.cz/cs/35-venusiny-kulicky Například bez vnitřní kuličky jsou většinou těžší a musí se více zapojovat svalstvo, mezitím ty s vnitřní kuličkou více pulzují. zkus si koupit nějaký lacinější ať zjistíš jestli ty vibrace vyhovují. Pokud ne tak se kouknout po jiných.