Zamlklý potrat, jak se z nás stávají těhulky a maminky II
Holky vítám Vás v novém tématku 🙂
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička x-)
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají x-)
Snad v tomto tématku najdu všichni štěstíčko a budeme nadále dobrá partička x-)
Doufám,že tu bude zas hodně těhulek jako v předešlém tématu.Samozřejmě nesmíme zapomenout i na snažilky a nově přicházející dušičky.
Všem držím palečky aby brzy zahlásily // a těhulky pokračovaly tak jak mají x-)

•
3. srp 2009jojo, pomohl. ale ja jsem teda byla jenom trosku nachlazena. V lekarne ti reknou, co a jak.
0
venus já pokaždý když otěhotním, tak i omarodím, je to už takový rituál 😃 takže nějakou zkušenost už s tím mám 😃 Hodně pij. Na rýmu můžeš vincentku sprej do nosu, ale můžeš si jí i koupit v lahvi a popíjet. Nebo je do nosu sprej pinosol(nebo tak nějak) ten prý těhulky taky můžou. Na ten krk a kašel bych doporučila propolisky pastylky, citonové, jsou moc dobré ,těhule můžou v pohodě a mně vždycky zabíraj, je v nich med, propolis a přírodně desinfikujou a zklidňujou. Jitrocelovej sirupek je taky ok. 🙂 pak maj taky nějaký přírodní Mulerovi pastilky, ty taky můžeš, těch maj hodně druhů, na ruzný potíže,...ale mě se líp osvědčily ty propolky 😉
jinak doporučuju vařit zázvorovej čajík, nejlépe s medem a citonem a nejlépe na noc před spaním, to taky pěkně funguje x-) doporučila mi ho tady některá z vás na koňoj a je to fakt supr. A dál je pak na nachlazení dobrej čaj a pro těhulky možnej lipovej, heřmánkovej apod..
snas ti něco z toho pomůže a přeju ať tě to brzy přejde a jsi zase jak rybička! 🙂 x-) 🙂
jinak doporučuju vařit zázvorovej čajík, nejlépe s medem a citonem a nejlépe na noc před spaním, to taky pěkně funguje x-) doporučila mi ho tady některá z vás na koňoj a je to fakt supr. A dál je pak na nachlazení dobrej čaj a pro těhulky možnej lipovej, heřmánkovej apod..
snas ti něco z toho pomůže a přeju ať tě to brzy přejde a jsi zase jak rybička! 🙂 x-) 🙂
pájí a to by v tom byl čert, abychom se už jednou netrefily! 😎
hele budeme myslet pozitivně a od příštího měsíce prostě těhulínovat spolu ju ? 😉 x-)
a kdyby náhodou ne od toho příštího, tak prostě už natuty od toho dalšího ]-( Prostě nám to už musí vyjít!!! x-) x-)
hele ale radši už od tohodle jo 😉 😃
hele budeme myslet pozitivně a od příštího měsíce prostě těhulínovat spolu ju ? 😉 x-)
a kdyby náhodou ne od toho příštího, tak prostě už natuty od toho dalšího ]-( Prostě nám to už musí vyjít!!! x-) x-)
hele ale radši už od tohodle jo 😉 😃
Farmi: souhlasím, prostě to musí někdy vyjít a basta. ještě dneska bude lovení manžela ( protože ovu možná ještě nebyla), tak aby to bylo pojištěné. Už jsem chtěla včera, ale manža byl hotovej. Takže měl oddych. Dneska pro mě jede k vlaku, protože potřebovat moje autí, takže snad už pak nikam nepojede a bude pěkně čas ho svést.
holky jinak vám povím, že má ovulka myslím dorazila pátek sobota, což nic nebylo, páč jsme byli i s našim dítkem u vody :-p ale dělali jsme to ve čtvrtek. Myslíte, že tam ti pulci mohli vydržet a že by z toho mohlo něco být?? =-)
Týjo, kdyby se to podařilo ještě třeba dneškem potvrdit, hned bych byla zase veselejší 😃
Týjo, kdyby se to podařilo ještě třeba dneškem potvrdit, hned bych byla zase veselejší 😃
Farmi: neboj spermoušci tam klidně mohou 2-3 dny vydržet. Rekordmani až 5 dní :-o , takže jste to myslím vychytali. No já asi ještě ovuli neměla- takže dlouhý cyklus :-p , tak by to ještě chtělo pojistit.
Jinak souhlasím, že máme v hlavě jen ovuli a plození :-N A neboj, teď už to vyjde až do konce- nám oběma a basta
Jinak souhlasím, že máme v hlavě jen ovuli a plození :-N A neboj, teď už to vyjde až do konce- nám oběma a basta
Vroninka 36tt................................................................................čeká chlapečka
Bobinka 35tt ................................................................................čeká chlapečka.........Vojtíšek
Kelly 28tt ....................................................................................čeká holčičku............Kristýnka
Martina76 25tt...........................17.8.KO hematologie,má trombofilii...čeka chlapečka.........Mikuláška
Lucierob 24t ................................................................................čeká holčičku............Aničku
Kupinka 24tt .............................21.8. 4D UTZ a poradna ................čeká chlapečka...........Šimon/Matyáš
Murynka 22tt.............................KO 11.8,22.8. UTZ 4D....................čeká holčičku............Sofie
Jitie 21tt....................................
Amynka 19tt...............................
Venuska 19tt .............................6.8.poradna,13.8 UTZ ve II. trimestru
Markee 17t.................................4.8.UTZ.................................nechce znát pohlaví předem
Kerrie 16tt..................................12.8 KO+ tripple test
Květinka 15tt...............................
Mirax 14tt....................................25.8.Tripple test...........Mikuláš/Anička,Alžběta
Wergina 12tt................................10.8.Nt screening
Martinkal 8tt.................................KO 13.8.
Aronek 8tt..................................
Skritkova DC?
Hanana 37DC
Nicollka 31DC
Samsa 30DC
Tercie 26DC
Markytaj 24DC
Ikopretinka 22DC
Farmarska 21DC
Paaja 17DC
Kopa 15DC
Eeliska 13DC
If.v 5DC
Sarlotta .....................................čekatelka na 3 MS.............výsledky genetiky O.K
Bobinka 35tt ................................................................................čeká chlapečka.........Vojtíšek
Kelly 28tt ....................................................................................čeká holčičku............Kristýnka
Martina76 25tt...........................17.8.KO hematologie,má trombofilii...čeka chlapečka.........Mikuláška
Lucierob 24t ................................................................................čeká holčičku............Aničku
Kupinka 24tt .............................21.8. 4D UTZ a poradna ................čeká chlapečka...........Šimon/Matyáš
Murynka 22tt.............................KO 11.8,22.8. UTZ 4D....................čeká holčičku............Sofie
Jitie 21tt....................................
Amynka 19tt...............................
Venuska 19tt .............................6.8.poradna,13.8 UTZ ve II. trimestru
Markee 17t.................................4.8.UTZ.................................nechce znát pohlaví předem
Kerrie 16tt..................................12.8 KO+ tripple test
Květinka 15tt...............................
Mirax 14tt....................................25.8.Tripple test...........Mikuláš/Anička,Alžběta
Wergina 12tt................................10.8.Nt screening
Martinkal 8tt.................................KO 13.8.
Aronek 8tt..................................
Skritkova DC?
Hanana 37DC
Nicollka 31DC
Samsa 30DC
Tercie 26DC
Markytaj 24DC
Ikopretinka 22DC
Farmarska 21DC
Paaja 17DC
Kopa 15DC
Eeliska 13DC
If.v 5DC
Sarlotta .....................................čekatelka na 3 MS.............výsledky genetiky O.K
Začni psát odpověď...

Odešli