Zvětšená a bolestivá týlní uzlina v těhu

pajabayerova
12. bře 2016

Ahoj všem. Jsem ve 35tt a mám zvětšenou a bolestivou jednu týlní uzlinu. Vyděsilo mě, že by to mohla být toxoplazmoza. Ale maso téměř nejim a s kočkami sice ve styku jsem, ale hodně minimálně a většinou jde o kočky žijící hlavně v bytě. Co jiného uzlina takhle na týle může znamenat?
Děkuji

siiia
12. bře 2016

dcera měla před rokem taky jednu na týlu, měla tehdy hodně silnou rýmu.... trvalo asi 3 měsíce než úplně zmizela... já sama doma mám kocourka, našla jsem ho jako kotě asi 4 měsíce před tím než jsem otěhotněla a přežili jsme všichni ve zdraví, zbytečně bych se neděsila... uzlina znamená nějaký zánět v těle, hromadí se tam odpad, tělo by si s tím mělo poradit, teď je počasí na prd, já i malá jsme obě nemocné, určitě kdybych ji prohmatala i sebe, tak na nás najdu nějakou uzlinku zduřelou.... pokud máš ale opravdu strach, tak jedině si zajít k doktorovi na krev, ale věřím, že to bude v pořádku 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru