Zvracení 7 dní, zkažený žaludek, 10měsíční syn

louka219
8. dub 2018

Holky prosim o radu, syn 10 mesicu uz 7 dni zvraci. Chytili jsme vsichni strevni chripku, katastrofalni, to jsme jeste nezazili. Pohotovost, sanitka, injekce, infekcni. Maly byl jen na pohotovosti a u sve dr. Zvracel v pondeli a utery hodne, mel i prujem. Od stredy zvraci 1x denne, dnes je nedele a cekame, co bude. Vzdy zvraci po nejakem jidle, co mu nesedne. Moc toho nesni, pije jaks taks, aby mu to stacilo. Koji se max. 3-4x denne, ale ne plnou davku...rekla bych tak 100ml. Ji tak 3x denne nejakych 50-100 gramu ryzove kase, banan a ryze apod. Jenze z toho jeste vzdycky neco vyzvraci. Vcera cele kojeni a kasi 100 gramu. Nakrmit je ho kumst, ma porad zkazeny zaludek, o jidlo nejevi zajem, ikdyz je hladny, neco do nej dostanu opatrne u pisnicek na youtube, jinak by nejedl klidne cely tyden. Zhubl mi skoro kilo. Misto devíti kil má osum. Kdy to tak muze skoncit?
Zitra pujdeme jeste na stery. Nemate nekdo zkusenost, jak dlouho muze mit takto zkazeny zaludek, kdy to prejde? Jsme uz strasne nervozni. Unaveni. Maly hodne spi, nema energii. Co zlepsit, co mu dat? Jakoukoliv zkusenost ocenim. Zvlast nekoho, kdo to mel podobne.

vendelinka08
8. dub 2018

Pokud chytil rotaviry..tak ty m9hou potrapit takto dlouho. Syn to mel take...tyden. ale nezvracel...mel tyden sileny pujem..po kazdem jidle. Stale to v nem bublalo. Kdyz prestal i pit..tak musel na kapacky na 3 dny. Pak se to zlepsilo. Takze bych s nim klidne zasla. Je lepsi kdyz ho zavodni..ja to tenkrat chytla take a cely ryden jsem mela prujem...byla jsem ko...jedla jsem jen suchary a i tak jsem kazde rano mela prujem. Po tydnu se to zacalo srovnavat. Davate Hylac? Nebo nejaka jina probiotika?

vendelinka08
8. dub 2018

Jinak co poradit? Dodrzovat dietu...a davat probiotika a k dr.si urcite zajdete. Pokud by se ti maly nezdal..tak bych se nebranila nemocnici.

louka219
autor
8. dub 2018

Dekuji za odpoved. Dneska mi dokonce nechce nic snist, maximalne trochu kojeni, ma to jeste horsici se tendenci ohledne jidla. :( Jsem z toho hotová. Zitra urcite zajdeme k dr. Pokud rekne kapacku, tak se necham milerada hospitalizovat uz. To je hruza. :(

mku
8. dub 2018

@louka219 ja bych jela rovnou na pohotovost a nechala bych se hospitalizovat... do zitra ho muze kapacka slatibilizovat

terezapetrova
8. dub 2018

@louka219 nesladka a netucna dieta, jediné co me napadlo ta rýžová kaše jestli je něčím slazena tak také nedávat. Tu dietu to chce fakt prisnou, vaření mrkev napr muze, netucny vývar apod. Jinak naše DR vzdy zakazovala i mléčné výrobky to tedy nevim jak delat u kojení. Jako vzdy platí nevadi, ze nejí ale musi pit takze řeš hlavne piti. Pokud by dost Nepil pak hrozí ta hospitalizace a radno nepodcenít. A DR to tedy taky asi chce. Drzim palce.

hanve
8. dub 2018

Jed na pohotovost,řekni,že nepije,hospitalizuji vás,dostane kapacky,závodní se a bude líp. A ještě se do něj pokusit vpravit Hylac forte. Zázračné pomáhá,ale je hnusnej,horkej.

vendelinka08
8. dub 2018

Pokud mas pocit ze je to dnes horsi...tak jed na pohotovost...rovnou na detske oddeleni. Rekni jim ale ze uz nechce pit a jist...a kdyz si vas tam nechaji..tim lip pro nej. Jak dostane roztok..tak se bude citit lepe i kdyz nebude jist...ale zavodni se. A drive se z toho dostane. Synkovi se strasne ulevilo..a druhy den uz bylo lepe a pak take...bylo to jinak fakt hrozne...tak at je malemu brzy lepe.