Bolesti do zad - začíná porod?

klarka711
4. pro 2016

Ahoj holky prosím o rady a zkušenosti. Od včerejška me strašně chytají bolesti do zad. V jednu chvíli byly pravidelné. Po 15 minutách, ale pak třeba dvě hodiny nic a pak zase několikrát pravidelné a zase nic...po 11 hodinách bolestí jsme jeli do nemocnice. Nedalo se to vydržet. Doktor mě poslal domů s tím, že je to planý poplach. Po nějaké době jsem byla na záchodě a asi se mi uvolnila hlenová zátka. Bolesti ale pokračují - stále nepravidelně a já nevím, kdy se vydat do porodnice. Máte s tim zkušenost? Poraďte prosím☹

annasmyckova
4. pro 2016

Klárko,
mě se takhle rozjížděl první porod- celý den a noc nepravidelných bolestí, až když to byly pravidelné kontrakce po 5 minutách tak jsme jeli (zkus teplou sprchu nebo vanu, jestli jsou to pravé bolesti, spíš se ještě podpoří, pokud to jsou bolestivé posíčky, tak se může ulevit). Taky si pamatuju na pocit, že už se to nedá vydržet a doktoři se tvářili, že na monitoru nejsou téměř žádné křivky, tak co plaším. No bylo hůř, ale rychle se na tu bolest zapomíná🙂 Tak hodně štěstí a zdravé miminko!

klarka711
autor
4. pro 2016

Moc děkuji, jsem šťastná za jakýkoli příspěvek

cachenka
4. pro 2016

Ja mela takove bolesti pred porodem 2 noci a to pravidelne po sedmi minutach a druhou noc po deseti minutach. Sprcha nepomohla, volala jsem do porodnice a poradili jet opravdu az po peti minutach a horkou vanu. Ta az jedina zabrala a stejne to trvalo skoro cely den, nez se syn narodil. Drzim palce!

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru