Máte zkušenost s ovulačním špiněním? Prosím o rady

hanisska
22. srp 2013

Holky, jsem tu zase :( chtěla jsem se vás zeptat, zda máte některá zkušenost s ovulačním špiněním? Tento měsíc jsem byla na hysteroskopii právě kvůli špinění mimo menzes. Výsledek byl krevní sraženina a prosáklá děloha (nebo tak nějak). Poté jsem normálně dostala menzes a dnes jsem zase začala špinit po sexu. Počítala jsem, že bych teď někdy měla mít ovulku, ale přesně to nevím. Jsem z toho zoufalá, na kontrole u dvou doktorů je vše v pořádku. Máte s tím některá zkušenost a otěhotněla jste,když jste toto měly? To jsou sakra furt nějaký problémy 🙂 snad se to nějak vyřeší. Moc díky za odpovědi.

petrajurinova
22. srp 2013

@hanisska mezi oběma těhotenstvími jsem to měla - před prvním těhu ne, ale po příchodu prvního menzes po prvním porodu to začalo - každou ovulaci jsem poznala podle jednodenního špinění a po druhém porodu to zase zmizelo.

maarika
18. bře 2014

Ahoj,u mě tento problém začal po prvním porodu.o té oby jsem ani nevěděla,že nějakou ovulaci mám 🙂
Od prvního porodu,respektive od první MS po porou pravidelně 10 DC začnu špinit.Špinění trvá 1 až 2 dny a pak klid...až do další MS.Jen jsem teda zapomněla napsat,že ovulku mám teda až o pár dní déle.To zase poznám podle bolestli břicha a plodného hlenu,toho je mraky.
DOufám jen,že to na druhé těhotenství nebude mít vliv....