Pozitivní tt po vynechání MS, za týden 2denní krvácení

miisa28
7. zář 2013

chtěla bych se zeptat jestli jste některá prožila to stejné. Hned 1.den po vynechání ms jsem udělala test a byl pozitivní takhle to vydrželo týden, na těch posledních testech byla čárka o něco slabší, ale byla. 6.den od vynechání ms jsme se s přítelem pokoušeli o sex, ale hned při prvním pokusu jsme měli všude krev, tak jsme přestali. Druhý den nato jsem raději jela do nemocnice k doktorovi, měla jsem strach...prohlídl mě, udělal UZV, ale těhotenství ještě neviděl, prý je moc brzy a nebo těhotná nejsem, ale nabrali mi hcg a v krvi bylo, nižší, ale bylo. Řekli ať přijdu za týden ještě jednou to ověřit na 100 %, jenže, v noci jsem začala mít bolesti jako při menzes a ráno už jsem normálně krvácela a to dost silně a břicho taky šíleně bolelo. Udělala jsem tt a byl stále slabě pozit., pak ještě druhý den odpo a už tam čárka nebyla. To krvácení trvalo 2 dny. Pak už jsem test nedělala, myslíte, že jsem byla těhotná a prostě se to neudrželo? Nebo je možný, že těhotná ještě můžu být stále? Nikdy jsem neměla zpoždění ms ani pozitivní test a teď tohle...s přítelem se snažíme půl roku.

katie82
7. zář 2013

Osobně si myslím, že šlo nejspíš o samovolný potrat, ale s určitostí by ti to měl potvrdit doktor. Při prvním těhotenství jsem to zažila, tělo prostě asi ještě nebylo připravený, bolesti jsem sice neměla, ale trochu jsem krvácela a zároveň s tím zřejmě vyšlo i embryo. Bylo to psychicky těžký, ale po revizi se do 5 měsíců zadařila dcera a těhotenství naprosto bezproblémové, tak snad to tak bude i u tebe, držím palečky.

cabalkova
7. zář 2013

@miisa28 Miso, obavam se, ze je to tak, jak pises, pokud test slábnul a ted na nem nic není, tak je pravdepodobne, ze jsi byla tehu, ale miminko nebylo v poradku a neudrželo se. Rozhodne jste nemohli nic pokazit sexem, když je miminko v poradku a ma se udrzet, tak se udrzi, i kdybys skákala na trampoline. Drzim palce do dalšího kola.

miisa28
autor
7. zář 2013

holky děkuju za odpovědi, myslím si to samé, že se prostě neudrželo a je pryč. 16.9. jsem objednaná k doktorovi tak snad řekne více. Ale moc bych si přála, aby se co nejdříve zadařilo a hlavně aby se udrželo 🙂 .

cabalkova
7. zář 2013

@miisa28 Tak zkus nejake bylinky na posileni delozni sliznice, tim nic nepokazíš. Drzim palce, aby to co nejdříve vyslo znovu a bylo vse uz ok. 🙂

kacenka1979
7. zář 2013

Doporučuji kys.listovou+ vitamíny hodně to pomáhá při oplodnění....jinak ja otehotnela někdy 27-29.12.2012 test jsem teda nedělala pak jsem měla 3 denní krvácení docela dost a divné ale šlo o uhnizdeni vajíčka prý...to bylo asi cca 8 den po....jinak 1 test slabá čárka a za 3 dny dálnice....test jsem dělala cca v 8+2 dřív mě ani nenapadlo že jsem v tom🙂 pak prohlidka za 5 dní a byl tam ! Výdrž a uvidíš.....jednou to přijde uvidíš držím palce koukni na.mě ja se snažila 8 let pak jsem to vzdala a teď za týden budu rodit a furt nevěřím😉 takže věř....

sonik05
7. zář 2013

Stalo se mi, že jsem měla zpoždění MS a udělala jsem si test a byl slabě pozitivní (jenže měl prošlou dobu použitelnosti), další dva dny MS nikde, koupila jsem si další test a ten byl negativní. Nakonec jsem dostala MS se zpožděním 5 dnů oproti normálu. Buď test vyšel falešně pozitivní kvůli tomu, že byl prošlý (i když si myslím, že když je v suchu v tom originálním obale, tak se mu toho moc nestane) a nebo jsem byla těhotná a neudrželo se to.
Další měsíc už to vyšlo 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.


Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru