Jsem těhotná?

katussska266
4. srp 2015

Ahoj Holky, mám dotaz..7.6.2015 jsem měla Mences, mezi 17.6–20.6 jsem s přítelem spala bez ochrany. Mences jsem po tym dostala po pravidelných 28 dnů, takže 4.7 ani o den pozdějí, trvalo to 6 dní ;),myslela jsem když jsem to dostala, tak těhotná nemužu být. Od toho 17.6 sem s přítelem už nespala. Měla jsem to ted dostat 31.7,ale Mences se nedostavila. Včera jsem si dělala test, byla tam vidět kapinku druhá čarka, ale nevím zda to mám brat jako, že jsem v tom nebo ne. Jelikož ještě kojím, tak nemuže to kojení zkreslovat tzv..?Podle vyočtu poslední soulože bych udajně měla byt v 9.tydnu což by snad mělo jít pěkně vidět druha čarka?..

lendulina
4. srp 2015

Je to menzes, menstruace, měsíčky, ne mences🙂
Můžeš si udělat za týden jiný test, můžeš se objednat k doktorce na vyšetření z krve/moči/utz.

katussska266
autor
4. srp 2015

Omlouvám se za chybu,ale Vy máte také chybu když už tak se to píše MENSES

lendulina
4. srp 2015

@katussska266 no vidis, nakonec sis to umela zjistit sama😉 a tak to ma byt!

silva777
4. srp 2015

Takovy chytry lidi mam fakt rada 🙂
Udelej si test o par dni dele a uvidis jestli sili. Nekdo ma MS i tri mesice ;)

silva777
4. srp 2015

@katussska266 prvni veta nepatrila Tobe 🙂

luj_89
13. srp 2015

Ahoj, nechci zakládat novou diskusi na toto téma - je jich tu mraky, tak se přidám sem, snad nevadí. Přemýšlím, jestli může jít o těhotenství, nebo nějaký zánět/mykoza atd. anebo vedlejší účinky HAK... Už 5 let beru antikoncepci, teď poslední 2 měsíce mám generikum té předchozí (naprosto totožné složení dle příbal. letáku). V tomto cyklu jsem si jednou vzala tabletku až po 24 h, tj. potom 2 naráz (zruba uprostřed cyklu) a jednou po 12 hodinách (to ke konci cyklu. Nyní mám posledních pár dní do konce cyklu a mám už 3. den nezapáchající čirý i bělavý výtok s příměsí krve (světle červená krev, ne hnědá), bolí mě levý vaječník a někdy celý podbříšek. Občas se objeví svědění (to ale ustupuje). Co by to mohlo znamenat? Děkuju

luj_89
13. srp 2015

Nikdo neví? :/

helen_h
13. srp 2015

@katussska266 Slabá čárka na těhu těstu může znamenat i cystu. A jestli ta předchozí menses proběhla normálně, co se délky a síly týče, a ten další měsíc už nic nebylo, tak bych myslela, že těhotná nebudete.

pekkaa
13. srp 2015

@luj_89 ahoj, nemyslim si, ze by si byla tehotna.. Jakou pouzivas HAK? Ja mam zkusenosti s tim, ze nejdulezi je uzivani prvni tyden. Pak uz to vynechani vadi mene. Ale mozne je vsechno.
To ze mas to spineni, muze byt dusledek toho pozdejsiho uziti na konci cyklu, nebo mozna tim, ze si mohla byt trochu nemocna, nebo to je tou zmenou HAK.. Ale vypada to taky na mykozu kvuli tomu vytok a svedeniu. Nebo jiny zanet... Nebo to muze byt kombinace techto vsech duvodu🙂.. Pokud se to nelepsi, zajdi si na gyndu.
Zkus pripadne taky teh. test (doporucuju dr. Max).. Teoreticky by to mohlo byt uhnizdovani to spineni. Ale podle mne je pravdepodobnost mala

luj_89
13. srp 2015

@pekkaa Děkuju 🙂. Na uhnízďování to časově odpovídá, ale zase když beru HAK... Měla jsem jangee a přešla na Luiseu. Jinak, nemocná jsem nebyla. Uvidíme, co přinesou nadcházející dny 🙂.

pekkaa
13. srp 2015

@luj_89 uvidis🙂. No myslim, ze pokud si to radne brala prvnich 7 dni, tak pravdepodobnost je fakt minimalni.. Zkus ten test. Myslim, ze uz by neco ukazal. Mne se ukazala druha carka 3 dny po uhnizdeni (tedy myslim, ze jsem mela uhizdeni 9dpo - klesla mi v ten den teplota, citila jsem hodne krece a pak teplota zase vzrostla, a testovala jsem 12dpo).

luj_89
13. srp 2015

@pekkaa Vyzkouším 🙂 a děkuju

pekkaa
13. srp 2015

@luj_89 nevim jestli jsem moc pomohla🙂. Kazdopadne, drzim palce at je vsechno OK

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Přečti si vše, co potřebuješ vědět pro zdárné otěhotnění.
Naše maminky sepsaly skvělé rady, jak otěhotnět.
Důležité je také znát příznaky těhotenství.
Zjisti, kdy má žena plodné dny zde.
Kdy a jak používat těhotenský test?
Modrý koník vám případně napoví i při neplodnosti.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru