Zkušenosti s potratovou pilulkou 2021. Co čekat?

leeloo_x
14. zář 2021

Ahoj vsem, prosim mate nekdo zkusenost s potratovou pilulkou?
Byla mi potvrzena anembryomola, bohuzel gestacni vacek roste prazdny. Revize jsem za posledni rok zazila jiz 4 a chtela bych jiz zkusit jiny druh ukonceni nepovedeneho tehotenstvi. Dnes jsem mela 1. Fazi, pozitri jdu na 2. Fazi.
Prosim kdo mate zkusenosti? Jake to bylo? Co cekat?
Dekuji 🙂

kmarie81
14. zář 2021

@leeloo_x ahoj, ja sem ted pred 14 dny mela pro neprosperujici tehu (hcg rostlo tak na hrane minima, embrijko se zvetsovalo pomalu - v sedmim tydnu dle ms hcg 2500 a v deloze nebylo nic videt az na podrobnym ultrazvuku po pul hodine hledani (kvuli vyvraceni mimodelizniho t) pak za tyden v pondeli dle velikost 6+0 ve stredu 6+1 a velmi pomala srdecni cinnost - po domluve s partnerem (bali sme se aby to nebylo nemocne anebo to neodeslo dyl s nutnou hospitalizaci v nemocnici - mam 6 mesicni miminko, takze bych do nemocnice fakt nechtela) a doktorkou sepsana zadost o ukonceni tehotenstvi, s tim ze mi doporucila se objednat az za dva - tri dny, to uz to dle jejich slov trebas ani nebude umele preruseni. No kazdopadne za dva dny pred podanim tech trech pilulek dle ultrazvuku srdecni akce uz nepotvrzena. Kazdopadne ja zacala krvacet (asi 4x s velkymi kusy srazenin) uz dalsi den po podani prvnich trech pilulkach a bolesti jsem skoro nemela jen takovy menstruacni a vlastne i ty uz sem zazila vetsi, no a po ty druhy pilulce uz jen normalni menstruace bez bolesti. Myslim ze to odeslo uz po prvni fazi asi ze uz to bylo stejne mrtve. Na kontrole vsechno v poho, docisteni nebylo nutne. I kdyz to uz bylo pryc pred pilulkami, tak mam stejne ale cerne svedomi, ze sem tomu "nedala" sanci.

kmarie81
14. zář 2021

@leeloo_x jo jeste dodam, ze sesty den uz jen spineni na intimku a pak uz cisto

vavrovamichaela
14. zář 2021

@leeloo_x též jsem měla před půl rokem anembryomolu,čekalo se tak do 8tt.Pak tabletky Mispregnol,též jsem nechtěla revizi.
Silnější krvaceni tři dny,pak už to slabší.
Vyčistilo se vše,kontrola po tabletkach po 3 týdnech.

leeloo_x
autor
15. zář 2021

Holky, tak to nezni tak drasticky..ja prave cetla pribehy holek, jak prozivaly peklo prvni dny..no kez by to melo podobny prubeh jak u vas- jen silnejsi MS..u me ani neni embryo, co by odchazelo- jen gestacni vacek..

lilien282
16. říj 2021

@leeloo_x ja sem zazila ted to same 7tt jen prazdny festacni vacek… mela jsem teda silnejsi bolesti v podvrisku cca 3 hod pak uz nic jen den krvaceni ted slabe spineni … bohuzel mi neodeslo vse a ja dostala zanet takze mam antibiotika a snad bude vse v poradku… tobe drzim palecky at u tebe probehne vse v poradku jako ostatnim a at se na tebe brzy zase smejou // na testu😇

inssomnia
1. pro 2021

@leeloo_x zažila jsem na jaře, měla jsem rozběhlý SP (šla jsem na prohlídku s tím, že už mám během měsíce 3. MS a co se děje), dostala jsem v nemocnici jeden mispregnol a druhý s sebou domů, zalezla jsem si pod deku s ohřívací lahví a odpočívala u TV. Druhý den odešlo embryo, do týdne bylo po všem. Prášky na bolest jsem nepotřebovala, MS jsem mívala i mnohem horší (fyzicky samo, psychika byla horší).