Elektrická odsávačka - Medela nebo Tommee Tippee?

maky_s
10. kvě 2015

Holky prosím o radu a hlavně vaše zkušenosti. Potřebuji podpořit tvorbu mléka, mám ho málo.
Mám ruční odsávačku Avent a stojí to za nic..Prsa bolí a odsaju sotva 20ml. Lepší je snad prsa mačkat ručně a dostanu z nich víc.

Přemýšlím o elektrické odsávačce Tommee Tippee nebo Medela mini. Co jsem četla Tomme by měla být dvoufázová a Medela jednofázová. Medela má lepší rezence, ale na wiki píší, že na můj problém jedině dvoufázovou. Tyto odsávačky jsou ještě pro mě cenově dostupné. Medela Swing je bohužel už moc drahá ☹

Kterou by jste koupili? pomohla Vám?

Děkuji za rady

terinda
10. kvě 2015

Mám Medelu Swing, je sice drahá, ale super.a dvoufázová 🙂
Předtím jsem měla elektrickou od Farlina, nic moc.

Aha, teď jsem to přečetla pořádně, že M.S. je cenově nepřijatelná :-/

amazonka.k
10. kvě 2015

A co z druhé ruky třeba ? Ta Medela swing je fakt super : http://www.sbazar.cz/sar.bednarova1/detail/1106...

lenineek
10. kvě 2015

Ja bych koupila Swing, pak ji alespon muzes poslat do sveta za podobne penize 🙂

kacinda
10. kvě 2015

Medelu jsem měla a je opravdu výborná. Sice stojí víc peněz, ale stojí za to. Za mě fakt spokojenost 😉

kvetinka84
10. kvě 2015

Já mám medelu mini electric, měla jsem problém s rozjetí laktace po obou porodech, šlo to hůř, protože jsem rodila císařským řezem a díky této odsávačce jsem se u obou dětí rozkojila, doporučuji

zo_ja
10. kvě 2015

Slyšela jsem všude superlativy na Medelu. Určitě se dá koupit i z druhé ruky. Nebo si kup novou, ať máš jistotu, zvlášť když to potřebuješ řešit rychle, a pak ji zase prodáš za slušný peníze - se záručákem, obalem atp.
Jak máš starý miminko? Ona se ta tvorba často srovná sama, když miminko nedokrmuješ, seš s ním, ale prostě to třeba 4 dny trvá. Je to Tvůj pocit nebno nějak objektivně?

To že Ty si neodstříkáš nemusí znamenat, že nemáš mlíko. Já si leckdy neodstříkala ani když přetékalo.... a nebo když jsem potřebovala odstříkat, že jsem druhý den šla na chvíli pryč, aby mimino radši mělo... Tak ne, skoro nic.
A když jsem si jen někdy chtěla - v tu samou dobu, mimino třeba 3-4 měs, odstříknout pro úlevu, natekl čtvrtlitrák skoro sám...
To jen pro ilustraci.

atinkaa
10. kvě 2015

@maky_s kupila by som medelu swing, mne pomohla velmi, prave to rucne odsavanie bolo pre mna velmi bolestive, ta monotonna relativne jemna medela Bola zaroven aj super sumom, ktory uspaval, takze to bolo 2v 1 😉

annaluciapetrzel
10. kvě 2015

za me medela! ma predcasne nar. holcicku cca mesic jsen jen odsavala. a laktaci jsme udrzela a doted kojim 🙂 (jo a odsavam kdyz je mala s chuvou)

ema_s
11. kvě 2015
Uživatel ema_s je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od ema_s.

Já jsem měla tady tuto http://www.funbaby.cz/medela-mini-elektricka-odsavacka doporučovala bych hlavně elektrickou, manuální je na dlouho. Byla dobrá, že je i na baterky, a mohla jsem ji vzít s sebou i na víkend k rodičům.
Jinak přeji hodně štěstí 🙂

maky_s
autor
12. kvě 2015

@amazonka.k Děkuji, škoda, že za tuhle cenu jsem jí propásla.. :-/

maky_s
autor
12. kvě 2015

@zo_ja Malej se narodil 1.5...příkrmy musím dávat, jinak dost ztrácí na váze.. Začali jsme s tím 5. den v porodnici, jinak by nás domů nepustili a já už byla ze sester a jejich rad tak na nervy, že bych snad o mlíko přišla úplně, kdyby nás šestý den nepustili.. Díky nutrilonu se podařilo konečně přibrat. Mlíčka jsem měla opravdu málo..
Teď už se to malinko zlepšilo, kojím přes kloboučky, tak vidím, že mlíko tam nějaký je, dokonce mi přijde, že díky těm kloboučkům už si dokázal malej vtáhnout to zadní, husté..ale pořád je toho málo..
včera jsem zkusila dát menší dávku nutrilonu, aby chtěl víc z prsa a zase malinko ztratil na váze.
Nejradši bych to zkusila jen s kojením a kdyby řval, tak mu dám příkrm, ale jdeme zítra k doktorce a ta už při první návštěvě byla zděšená, jak nás takhle mohli pustit z nemocnice a chtěla nás hned hnát na dětský zpět do nemocnice :-/ nakonec jí stačila kontrolní váha u ní a malej naštěstí nabral :-/ ale příkrm 75ml :-/

maky_s
autor
12. kvě 2015

Tak jsem nakonec investovala do Medely Swing..doufám, že se rozkojíme a ty lahve uklidíme do šuplíku 😀