Mám v noci budit 2týdenní miminko kvůli kojení?

barah21
3. kvě 2015

Ahoj, chtela jsem se zeptat, jestli mam budit 2tydenni miminko kdyz v noci spi treba az 7hodin? Zkusila jsem ji nechat spat a takhle dlouho vydrzela. Myslite, ze ji mam radeji budit po tech trech hodinach nebo nechat v noci spat? Dekuji mockrat za rady

berynka
3. kvě 2015

@barah21 jestli přibírá, tak nebudit 😉

primaska
3. kvě 2015

@barah21 Podle mě budit.. takhle v začátcích se nemá dělat větší mezera mezi kojením než 5 hodin.. aby sis udržela mlíko..

mysonek
3. kvě 2015

pokud přibírá a máš mléko tak nebudit. Jakmile začneš mít pocit, že Ti mléko ubývá tak začni budit. A třeba nebude spát každý den takhle pěkně, třeba těch 7h bylo výjimečně.

anggely
6. kvě 2015

Je ještě moc malinký. Já to ze začátku taky pořád řešila, jestli ho nechat spinkat a nakonec jsem budila.. Asi od dvou měsíců, jsem ho už nechala spát 8-9 hodin. Jen ti musí prospívat a bacha na laktaci, aby ti neklesala..

kvakuska
7. kvě 2015

@barah21 moje dcera od narození spala od 22 do 5 hod., párkrát jsem zkoušela vzbudit, ale nešlo to, prostě nechtěla, neměla potřebu ... od 3 měsíců potom spala od 20 do 5 hod, takže vlastně nikdy v noci nepila ... jelikož mě v šestinedělí během jejího spánku prsa hodně tlačila, tak jsem v noci někdy kolem druhé hodiny odsávala, během 20 minut jsem odsála dávku/dávku a půl a spala jsem dál ... zvykla jsem si na to a moc mi to vyhovovalo, odsátým mlíčkem potom mohl kdokoli během dne malou nakrmit, když jsem třeba musela něco zařídit ... takhle jsem to dělala asi do půl roku a byly jsme spokojené a vyspané obě 🙂