Noční kojení a odříhávání - ano či ne?

pspring
29. zář 2016

Ahoj, mám 3 měsíčního syna. Při nočním krmení (krmení po 3hodinách) jsem jej nechávála vždy odříhnout, ale většinou se vzbudil a pak nemohl cca hodinu zabrat, takže jsem se moc nevyspala. Asi před 14ti dny v noci začal jíst po 1,5 až 2 hodinách . . . ☹ Na odříhnutí a následné uspávání jsem ale už neměla energii a tak jsem jej dala po krmení jen zpět do postýlky. Je to od narození blicí mimčo, ale tohle proběhlo v pohodě. Jenže mám dilema, zda je to v pořádku nebo ne?? Děkuji.

monikabans
29. zář 2016

Nas malej to mel stejne jako u vas, od 3.mesice pil v 1,5 hod intervalech a krkat prestal 😉 taky jsem ho tedy hned davala do postylky, hodne na bok a uplne v pohode. Tim jak prestal krkat,prestal i blinkat, kupodivu 🙂

kubilka
29. zář 2016

@pspring my krmíme v noci v leže. Je fakt, že jsem se tomu ze začátku bránila, aby spal s námi v posteli, má postýlku u naší postele. Ale po tom, co jsem první měsíc měla problémy s kojením a musela jsem kormovat UM, tak jsem noci padala na hubu. vždy jsem nakojila (to nestačilo), pak dokrmila. Takže nez jsem to pak vš připravila, uklidila... tak jsem sla spat a za hodinu zas. V leze je to super, napije se jak dlouho potřebuje, ja u toho muzu spat a kdyz se dopapa, tak taky spi. Zjistovala jsem odkrknuti, protoze jsem nemela srdce ho budit, kdyz u kojeni usnul. Vetsina maminek mimca nebudilo, já mu dávám jen plínku pod hlavicku, obcas si ublinkne, ale vetsinou spi pritisknuty u me na boku.

ze zacatku jsem po kojeni chtela mimco prenest do postylky, ale probudil se trvalo pak nez usnul. tak nyni spime vsichni ve velke postely a ja nemam konecne problem s unavou. Vecer ale usíná ve sve, a kdyz se vzbudí na prvni krmení (kolem 1:30), tak si ho prenesu a spi s nami az do rana 🙂

anonym88
29. zář 2016

Já krmim v leze (malej s nama spinka) a pokazdy hned usne a prso mu vypadne z pusinky..už nebudim na krknuti, nechávám spinkat. ☺ přes den normalne dávam krknout a malej je spokojenej a ja taky..Ale teda neblinka -to už musí bejt. Dělám to takhle od začátku.

pspring
autor
29. zář 2016

Manžel má dost neklidné spaní a má 115kg, tak spaní v jedné posteli neriskuju, taky denně dojíždí do práce 100km, takže noční kojení u nás probíhá v jiné místnosti a za úplně v klidu. Malej neblinká a já se i hodinu vyspím . . .

andelka
29. zář 2016

Kojila jsem v noci v posteli, jen se přitočila, mimi se napilo a zase jsme spali dál. Nezvedala jsem ho, někdy si ublinknul, ale to výjimečně.