Stále nalitý prs i po zastavení laktace

katkamlbl
26. led 2019

Ahojky před nedávnem jsem psala že bych chtěla naší holčičku odstavit a podařilo se, no sice s pláčem ale nekojim. Myslela jsem že si laktaci zastavím pomocí homeopatik ale nepodařilo se a tak jsem poprosila Dr o léky na zastavení laktece. Ale mám problém že mám stále nality prs ikdyž se laktece zastavuje.
Chci se zeptat úplně hloupě , vstřebá se to mléko v prsu nebo co se s ním stane ? A poraďte co dělat aby prso ,, splasklo" ? Mluvím pouze o jednom prsu , protoze jsem kojila pouze z jednoho

zuzan88
26. led 2019

@katkamlbl blbá otázka, ale musím se zeptat, máš to prso oproti druhému větší? Můj prcek taky převážně tahá jen z jednoho....i když už je cca 3 týdny převážně na um.

katkamlbl
autor
27. led 2019

@zuzan88 vůbec není blbá 😉 jen teď fakt je, ale to je tím nalitím 😞 když si vzpomenu a už nebudu mít nalite to prso napíšu ti jak to vypadá.

zuzan88
27. led 2019

@katkamlbl děkuji 😊

amaliekvidova
27. led 2019

@katkamlbl Tak ono to trvá několik dní, než se mlíko přestane tvořit. Mě pomohlo odsříkat ve sprše do úlevy. Odstříkala jsem asi dvakrát, dávala studené zabaly a obklad z tvarohu. Pila šalvějový čaj. Po čtyřech dnech prsa už nebolela.

petromila666
27. led 2019

@katkamlbl Měla bys odstrikavat do úlevy a pít šalvěj, ale několik dní to trvá než se mléko přestane tvořit. Že máš to prso větší je normální, když tam máš mlíko 😉

katkamlbl
autor
2. únor 2019

Prosím mám opět o otazku. Po dobrání léků jsem měla pocit že je laktace zastavená. Ale nalití se stále nejlepší ba naopak mam pocit jestli se mi mléko nezačalo znova tvořit. Když si zmáčknu tvrdé místo začne mi vytékat a po sleze stříkat mléko z prsu. Nepřipadá mi, že by to bylo to běžné ji mléko co jsem měla před užíváním léků, je jen skoro čiré, tak si nevím rady. Co se to se mnou děje 😞 tak si odstříkam trochu lepší ale za pár hodin stejný . Je možné že se mi laktace obnovila?