Vhodná kojící podprsenka pro větší velikosti G, H

pattyo
10. led 2013

Ahoj všem,

potřebuji poradit nějakou dobrou kojící podprsenku, mám velikost 80 G a jsem v 33.týdnu. Prsa-košíčky mám zatim stále stejné ,zatim se mi zvětšil jen obvod. Máte některá dobrý tip na nějakou dobrou podprsenku,co udrží i velké velikosti? Mám zatim jednu HOTMILK,i když je bez kostic, hezky prsa drží,je mi dobrá teď _kupovala jsem si jí místo těhotenské podprsenky a hlavně kvůli tomu,že mi začaly dělat zle kostice, ale obávám se,že až se prsa zvětší,nebude košíček dostačující.
Kdy je vhodná doba koupit kojící podprsenku,když ji budu potřebovat už v porodnici. Mám koupit nějakou teď s o číslo větším košíčkem? Máte někdo zkušenost s firmou ANITA na tak velké velikosti a je vhodnější s kosticí nebo bez kostic?

Děkuji za rady a tipy 🙂

lomanta
10. led 2013

Tak to máme naprosto stejná prsa 😀 A taky jsem zvědavá, co nakonec seženu... u nás v obchodě se spodním prádlem mi nějakou v této velikosti shánějí a prý to je problém... Prý dělají do toho 80G, ale jelikož toto číslo mám teď, tak jsem si říkala, že radší o číslo větší... no a 80H už je problém...taky jsem koukala po té Anitě, ale zkušenosti nemám a přes net si to netroufnu pořídit... tak si počkám, co ti napíší ostatní 😉

petrusew
10. led 2013

Ahoj, já kupovala v obchodě s kojeneckým zbožím, Značka Anita velikost 80J a sedí krásně (kupuju podle své velikosti před těhu) je bez kostic, široké ramínka, příjemný materiál, dobré odepínání košíčů pro pohodlné kojení. Prsa krásně drží. Osobně raději bez kostic - rozhodně kojící.Kojící doporučuji koupit před porodem, dobrá prodavačka určitě poradí. Mě stála necelých 1000,- a nosím ji stále i po ukončení kojení, je moc pohodlná a krásně drží prsa.

tehotenskatrickacz
11. led 2013

@pattyo Ahoj, mas od nas zpravu ;o))

baca
11. led 2013

Ahoj, já mám od Anity ve velikosti 85 I, větší nedělají. Mám dvě, jedna je mi teda naknop, druhá je z jiného materiálu a dost se vytahala. nadšená z nich nejsem, ale lepšího nic asi neseženu. Normální ted nosím 80JJ z dolly.cz, přes prsa mám 124 cm a ideální podprsenku stále hledám. Jinak kojící mám ještě dvě čistě bavlněné,a el to je jen tak na spaní, mám v tom prsa až u pupku a ještě mi z toho lezou ven ☹ Už se těším, až zas dokojím a budu si moct vzít něco s kosticí.
Jo a prsa se mi teda nikterak kojením nezvětšila, tak aspon že tak.

ebsian
11. led 2013

Moje rada je jen taková, že z velikosti D v těhu se mi po porodu zvětšila prsa na H při nalití 😉 asi a pak trochu zmenšila po týdnu na E-F..

antarres
11. led 2013

Já měla obyčejnou bavlněnou bez kostic, Mamabondi, měla jsem je nové z mimibazaru...

olusenka
15. led 2013

Mám dvě s kosticí od Anity a jsem s nima naprosto spokojená. Kupovala jsem to v kamenném obchodě, na přes internet, jinde bych ani svoji velikost nesehnala, všude mají menší košíčky, u nás ve městě ze všech obchodů je jen jeden, který má mateřské prádlo velký výběr a větší košíčky. Prodavačka dobře poradila. Takto velké košíčky 100% s kosticemi. Na spaní mám jednu bez kostic (ne Anitu ale Cariwell), na denní nošení dvě Anity s kosticemi.
Kojící podprsenku je dobré kupovat nejdříve v 7.měsíci těhotenství, ne dříve. Tyhle podprsenky mají celkem přizpůsobivé košíčky, obvod musí dobře sedět, ohledně košíčků stačí trošku místa v jejich horní části na nalití prsou po porodu. Já nosím ty kojící 75G.

kamimik
20. led 2013

Já měla jednu od Anity s kosticema a druhou Medelu bez kostic a obě seděly perfektně - mám je v albu Co se nám osvědčilo. A velikost košíčku mám GG 😉

simmonazana
9. dub 2015

Rozhodně bych podprsenku nekupovala dopředu, počkala bych, jak se mi zvětší prsa. Já měla od Tima. Podobnou téhle http://www.timo.cz/cs/materske-kojici-podprsenk....
Byla jsem spokojená. Rozhodně doporučuju vyzkoušet na prodejně 🙂

shadyna
29. led 2020

Já měla před otěhotněním 80H, teď v 35. týdnu mám obvod už skoro zase na 75 a prsa se mi ještě nalily, tak mě berou mory, kde vůbec shánět aspoň onu 80I/J a aby tu zátěž fakt udržela.
Zkoušela jsem něco z netu, protože jsem byla na riziku a v okolí nic neprodávají, ale teda děs a hrůza zatím...

uzivatelkapetra
29. led 2020

Nosila jsem sportovní podprsenky stejně jako za netěhotno a nekojo stavu.